Španělská kráska Penélope Cruz má blond vlasy! Proč ta proměna?

Redakce

Penélope Cruz patří k jedněm z nejkrásnějších hereček světa. Její španělský vzhled a temperament jsou to, co ji činí jedinečnou, nyní však své hnědé vlnité vlasy vyměnila za hladkou blond hřívu. Proč to?

Penélope Cruz, horkokrevná Španělska, je blondýna? To snad ne! Pokud se řadíte mezi její fanoušky, můžeme vás ale uklidnit. Platinovou hřívu a přifouklé rty si herečka pořídila jen dočasně, a to na natáčení seriálu American Crime Story (od tvůrců American Horror Story).

Tam totiž v sérii věnované vraždě módního magnáta Gianni Versaceho Penélope ztvární jeho sestru Donatellu. Žena pověstná láskou k plastickým operacím rodinné impérium převzala právě po smrti Gianniho, jejíž motiv nebyl nikdy uspokojivě objasněn, a od té doby je jeho královnou i hlavní návrhářkou.

Co myslíte, je tam podoba? Podle nás příliš ne – a to je jedině dobře! Na Donatellu Versace totiž posledních několik let fakt není moc příjemný pohled. Penélope je v její kůži větší kočka, než kdy byl originál. Na fotky mrkněte do galerie.

Odvážné dámy s rakovinou prsu předváděly spodní prádlo během New York Fashion Week

Galerie: Neobvyklé modelky a modelové