Suverenův „Alchymista“ vychází za necelý měsíc – 19. listopadu


Slovenský raper Suvereno není pro české fanoušky hip-hopu žádným nováčkem. Po svých úspěšných dvou deskách připravuje další, kterou vám nadělí přímo pod Vánoční stromeček.

19. listopadu 2012 – to je oficiální datum, kdy Suvereno vydává svou, v pořadí již třetí, album, které bude nést název „Alchymista„. V tracklistu, který bude sčítat 21 skladeb, nebudou chybět prozaické texty reprezentované například autobiografickým Příběhem lotosového květu, ale zklamaní nezůstanou ani fanoušci poetických veršů se spirituálním základem.

Dominantním poselstvím však zůstává umělcova sebeproměna, která se odráží v jeho přístupu k životu. Prostřednictvím sebereflexe se Suvereno rozhodl posunout identitu své osobnosti na novou úroveň, přičemž ji zachycuje nejen v hudebním vyjádření, ale také v připravované knize.

Pilotním singlem nabízejícím klíč k identifikování odkazu v celém albu bude skladba „Dá se změnit“ s hostujícím Paul Projectu.

Mým poselstvím je poukázat na sebeproměnu přes vlastní zkušenosti s důrazem na příčiny, proč jsem začal na sobě pracovat. Zároveň zdůrazňuji, že pokud chce někdo změnit svět kolem sebe, musí začít tím, že změní pohled na sebe a své okolí. Často mi píší fanoušci v mladém věku, a to mě motivuje, abych byl pro ně dobrým příkladem, což v minulosti nebylo vždy pravidlem, „vysvětluje Suvereno.

Témata:, ,