Tajemství krásy úspěšných žen odhaleno! Jaké je?

Redakce

Přes všechny těžké chvíle, které si dámy Vendula Pizingerová a Dáda Patrasová ve svém životě prožily, se dokáží na svět pořád dívat z té lepší stránky. Od rána do noci jsou v jednom kole, ale zároveň stíhají být milujícími matkami a navíc jsou obě krásné ženy. Jak je možné, že se jim vrásky nevpisují do tváří?

Říká se, že dobrá duše uvnitř člověka se projeví krásou navenek. Vendula a její projekt Kapka naděje, který se soustředí na pomoc nemocným dětem, je typickým příkladem.

„Kapka naděje je moje srdeční záležitost a moje práce. Zastávám názor, že pokud člověk chce dosáhnout toho nejlepšího, nepočítá čas,“ myslí si Vendula.

I přes veškeré dobro, které ve Vendule dřímá, si ráda zajde třeba na masáž aktivující kolagen ke své kamarádce Petře Řehořkové, se kterou mimo jiné spolupracují i na charitativních projektech. „Poznaly jsme se před pár lety na dovolené v Řecku,“ s úsměvem vzpomíná Pizingerová a dodává:

„Chodím k Petře na kliniku zpravidla na rychlé procedury, protože jsem opravdu hodně vytížený člověk. Navíc mě 27. 8. čeká Benefiční koncert Kapky naděje a to nás teď samozřejmě zaměstnává nejvíce. Na podzim pak připravujeme něco úplně nového, ale zatím je to tajné a určitě se nechte překvapit.“

Neopomíná ale ani svého malého syna Jakuba, se kterým se sice pravidelně učí, ale přiznává, že daleko radši spolu cestují a zažívají nové věci. Petra Řehořková si Vendulu vychvaluje jako klientku:

„Je to velmi atraktivní a živočišná žena, když přijde, je jí všude „plno“. Vendula velmi ráda chodí na procedury zpevňující nohy a bříško, na všechny neinvazivně omlazující procedury. Často se stane, že usne u rázové vlny nebo u kosmetiky.“

Petra je ráda, když může zajistit, aby si Vendula odpočinula a zregenerovala jak tělo, tak i mysl. „Po ošetření, když zbude chvilka času, si na terase povídáme o „ženských záležitostech“, o Kapce naděje a jiných tématech a skvěle se odreagujeme,“ dodává Řehořková.

Pro Dádu Patrasovou jsou návštěvy kliniky jako balzám na duši. Nejoblíbenější procedurou je pro ni radiofrekvenční lifting v kombinaci s tekutým nebo plazmaliftingem, ale odreagovat se dokáže i u jiných zákroků.

Přiznává: „Teď, co jsem vyřešila rok a půl trvající problémy s manželem, jsem začala Petra Clinic navštěvovat velmi intenzivně. Začala jsem konečně myslet také na sebe.“

Další omlazovací kúru zažívá se svým italským přítelem Vitem, se kterým se vídá denně na Skype. Vita znamená život a Dáda si teď života začala užívat opravdu plnými doušky. Pečuje o sebe více než kdy dříve, protože se s přítelem setká v srpnu a jako správná žena chce pochopitelně vypadat, co nejlépe.

Nejvíc sexy záběry žen z filmů: Rozparádí i vás?

Jak dnes vypadá hvězda Modré laguny Brooke Shields?