Takto slavily Děti ráje Thálii

Redakce

Zpěvák Jan Kříž má důvod k pořádné radosti. Již podruhé získal cenu Thalie za muzikál. Tentokrát zabodoval jako Michal v muzikálu Děti ráje, který se od loňského roku hraje v brněnském Bobycentru. A jako poděkování mu producent muzikálu a herec Sagvan Tofi připravil pořádný mejdan. Oslavovalo se také jubilejní 50. představení Dětí ráje.

Poprvé se „pomazlit“ s cenou mohli také jeho kolegové z Dětí ráje. „Cením si té ceny moc. Je od odborné veřejnosti, která cenu uděluje. Je to zpětná vazba, že se jim moje práce líbí, že ji oceňují,“ řekl Kříž.

„A protože to není ocenění jen moje, ale celého týmu, všech kolegů, tak to dneska pořádně oslavujeme a vidím to na mejdan až do rána. Zítra nevydá nikdo z nás myslím ani hlásku,“ dodal se smíchem.

Nadšená byla i jeho krásná manželka, zpěvačka Marie Křížová. Ta si vzala nebezpečně hluboký výstřih. „To je fakt pěkný. Musím si hlídat cenu Thalie, aby ji někdo nerozbil a k tomu ještě svoji krásnou ženu,“ uzavřel s úsměvem Jan.

„Já myslím, že se bát nemusí, on ví, že mě jiní muži nezajímají. Výstřih mám, aby se Honza nekoukal po jiných,“ doplnila ho se smíchem Maruška.

Producent muzikálu Sagvan Tofi celý večer zářil. „Je to pro mě strašný úspěch a jsem pyšný na Honzu i všechny herce. Děti ráje baví v Brně, ale dneska nám bude Praha malá,“ dodal milovník  šampaňského Tofi.

A na kolik ho večírek pro Honzu a partu Dětí ráje přišel? „Tahle parta si zasloužila večírek roku a je jedno jestli stojí sto tisíc nebo milion,“ uzavřel se smíchem Tofi.

Na večírku byly přítomni až na Lukáše Vaculíka, který měl pracovní závazky, všichni zpěváci z Dětí ráje jako Martin Dejdar, Genny Ciatti, Zdeněk Hrubý, Aneta Vrzalová, Tomáš Lobl, Jan Kopečný. Petra Peterová a další. Oslavit Thalii dorazili také autoři hitů z Dětí ráje František Janeček, Michal David, manželka zesnulého textaře Pavla Vrby, Zdeněk Barták nebo Richard Bergman.
Jak se oslavovalo na mejdanu roku, se podívejte ve fotogalerii.

Nový muzikál o Elvisovi: Mrkněte, jak to bude vypadat

Nový muzikál Mefisto: Na co a koho se můžete těšit?

Témata: