To je kus! Macaulay Culkin konečně vypadá jako normální člověk

Redakce

Zdá se, že hvězda Sám doma se konečně definitivně vyhrabala z drog a alkoholu! Macaulay Culkin byl vyfocen v Los Angeles a svět jásá, že konečně vypadá jako normální kluk, a ne jako kostra potažená kůží!

Dětské hvězdy to nikdy nemají lehké, natož ty, co se proslaví opravdu hodně a rovnou třeba v Hollywoodu. Macaulay Culkin aka Kevin ze Sám doma byl dlouho jasným odstrašujícím příkladem, jak může být sláva v útlém věku destruktivní. Herec velmi brzy spadl kolotoče drog a alkoholu a roky vypadal jako kostra potažená kůží s nepřítomným pohledem.

Před časem se ale Macaulay rozhodl se vším pořádně zatočit. Pomohlo mu zejména to, že se začal naplno věnovat hudbě, a před několika měsíci byl vyfocen na pódiu s dlouhými vlasy, stylově oblečený a plný energie. To dalo fanouškům naději, že se možná konečně vyhrabal z nejhoršího.

To se nyní potvrdilo. Paparazzi totiž odchytili Culkina na večeři s přítelkyní Brendou Song v Los Angeles. Herec má zdravou váhu a skoro stejnou image, s jakou si ho pamatujeme právě z jednoho z vánočních filmových evergreenů, který ho tak proslavil.

Na fotky se podívejte do galerie.

Co je to za čáry máry? Tahle dívka vypadá ÚPLNĚ jako Emma Watson

Je to možné? Ze slavného zvířecího detektiva je pěkný stařík