TOP 10 faktů o erekci, které vám osvětlí tento zázrak přírody

Redakce

Od útlého dětství se bimbající se přívěšek mezi nohama jeho majiteli občas postaví. Podle toho kam a do koho je pak ztopořen strkán, může za mnoho radosti, ale i válek a utrpení. Jaká skrývá oblíbený pánský klenot tajemství, když je v pozoru?

  1. V kolika se s erekcí začíná? Skoro hned po výstupu z vagíny (ve skutečnosti i před narozením). Proč jsou malé děti tak strašně šťastné třeba ve vaně? Ejakulace přichází mnohem později, v pubertě.
  2. V kolika se s ní končí? Skoro až na konci. Mnozí devadesátiletí čtenáři Koule.cz rádi potvrdí, že jim to ještě dobře stojí. Zato s mnohými třicátníky, kteří si tělo devastují nezdravým způsobem života, to za moc nestojí (rada: čtěte více Koule.cz).
  3. Kdo je rekordman? Prý král Fatefehi v 18. století ze souostroví Tonga. Postavil se mu skoro 37 800krát, aby odpanil právě tolik panen. Za 14 let hezkých 7 panen denně.
  4. Postaví se, když nechceme. Ano, je na nás nezávislý. Mužům na oprátce to vynahradí i posmrtně.
  5. Postaví se, i když chceme. Stačí si pomyslet na tu naši nejmilejší z nejmilejších nebo i sprosté péčko.
  6. Nepostaví se, když to zrovna nejméně potřebujeme. Kamarád moc dobře ví, co je to tréma. Stres, alkohol, kouření nebo nová partnerka…
  7. Kolik času je třeba mezi erekcemi? Je to stejně individuální jako třeba příprava dobře propečeného steaku. Někdo to umí líp, někdo hůř. Takže od 5 minut po 24 hodin.
  8. Co je třeba k erekci? Minimálně dvě polévkové lžíce dobře cirkulující krve.
  9. Kolik jich mužský za den má? Průměrně 11 za den, tedy za celých 24 hodin. Dost jich je v noci, kdy se o nich moc nedozví, a sice 9.
  10. Jaká je nejčastější příčina poruchy erekce? Údajně zuřivá masturbace, která poškodí velice jemná tělíska uvnitř penisu. Takže pozor s tím.

Filmy, ve kterých proběhl skutečný sex (a nemyslíme porna)

Co to znamená, když se vám zdá o sexu s celebritou?