TOP 11 výhod chození s klukem menšího vzrůstu: Kromě ocenění hbitosti v posteli se s ním vejdete i do dveří

Redakce

Stereotyp ve vnímání těch správných samců jako dominátorů kolem dvou metrů výšky stále přetrvává. Je to chyba, kvůli které se ženy připravují o mnohé výhody spojené nejenom s malým kašpárkem, který umí předvést velké divadlo. Máme vaši pozornost?

  1. Malý velký muž vás má na očích. Je to dané tím, že když se na vás podívá, prostě vás vidí. Velcí muži se k vám musí sklonit, jinak hrozí přehlídnutí. Pohlazení pro ženské ego znamená muž tak nízký, že k vám musí vzhlížet (ideální pro dominy).
  2. Nezabírá místo. V dnešní době drahých nájmů se to šikne. V kumbálku pak zbude místo na domácí spotřebiče a třeba televizi na sledování Olympiády.
  3. Při polibku nehrozí nalomení páteře. Z povzdálí může zakloněná žena vypadat při polibku s dlouhánem jako v romantickém prvorepublikovém filmu. Je to ovšem dle mnohačetných svědectví děsivě nepohodlné.
  4. Malí muži jsou mrštní. Hodí se to při kličkování před fotbalovou brankou (což vám může být fuk), ale i při skórování v posteli (a to už fuk tak docela není).
  5. Můžete si půjčovat oblečení. Ba co víc, můžete maličkého miláčka se slunečními brýlemi a parukou poslat na nepříjemnou schůzku místo sebe.
  6. Vedle něj vypadáte vyšší. Pokud jste měla s habánem vždy komplex, že jste moc malá, s malým si to vynahradíte. Na jehlách pak budete poprvé v životě skutečná žirafa.
  7. Vejdete se spolu do dveří. Při cestě do kostela nebo do koupelny tak půjdete zavěšeni jeden do druhého.
  8. S mini-mužem ušetříte za nákup větší limuzíny. A nikdy se vám nestane, že za sedačkou řidiče nebude vzadu místo.
  9. Malý muž se všude protáhne. Například ve vězení se dlouho neohřeje. Ne kvůli rozbitému topení, nýbrž kvůli schopnosti proklouznout mezi mřížemi.
  10. Není pravda, že malý muž vás neochrání. Slyšely jste někdy o rychlých nohách? Právě takové malý boxer má. Takže ji natáhne hromotlukovi, zatancuje nad jeho bezvládným tělem a peláší i s vámi pryč.
  11. Malí muži častěji trpí napoleonským komplexem. Světlou stránkou této schízy je jejich zvýšená touha po moci a penězích a také ochota pro jejich zaopatření něco podniknout. Takže společenský status je s malým pánem téměř zaručen.

Galerie: Toto je nejkrásnější muž planety

42 způsobů, jak jednoduše ztratit kámošku nebo kámoše