Top 7 filmů, které si nesmíte v roce 2016 nechat ujít

Redakce

I v tomto roce vás čekají skvělé snímky. Jaké to jsou?

  1. Dirty Grandpa

Když někde hraje Zac Efron, můžete si být jistý, že je to dobré. Zde hraje Jasona Kellyho, který má krátce před svatbou. Jeho dědeček, Robert De Niro, ho vezme na jarní prázdniny na Floridu. Děda je nenapravitelný chlípník, takže to nebude jen tak obyčejná jízda…

  1. Deadpool

Netradiční komiksový anti hrdina společnosti Marvel. Bývalý člen speciálních jednotek a žoldák Wade Wilson se účastnil experimentu, díky kterému se dokáže sám uzdravit. Co se stane dál?

  1. Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

Po útoku kryptonských vojsk na Metropolis se z Clarka Kenta stal Superman. Tato velká údálost měla dopad na celé lidstvo a nikdo se necítí v bezpečí. V Gothamu se znovu na svět vrátí Batman, vyčerpaný a zkušený Bruce Wayne, aby přivedl Supermana k odpovědnosti a spravedlnosti.

  1. Angry Birds ve filmu

Konečně se dočkáme i filmu, který nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví ptáci, kteří žijí šťastným životem. Tedy až na pár výjimek. Je zde trojice neoblíbených outsiderů. Ruďák, Žluťas a Bombas. Na ostrov dorazí záhadná zelená prasata a trojice kamarádů se snaží zachránit ostatní.

  1. Hledá se Dory

Kdo zapomněl na zapomnětlivou modrou rybku Dory a její kamarády Nema a Marlina? Asi nikdo. Teď se můžeme těšit na další skvělý film s těmito hrdiny. Kluci jí pomáhají najít odpovědi na otázky z její minulosti. Na co si vzpomene?

  1. Sebevražedný oddíl

Tajná vládní organizace A.R.G.U.S., kterou vede Amanda Waller, vytvoří skupinku padouchů. Jmenují se sebevražedná skupinka a to proto, že se občas jeden z nich z akce nevrátí.

  1. Moana

Na přelomu letopočtu, uprostřed Tichého oceánu, žije Moana Waialiki. Krásná a nadšená navigátorka a jediná dcera domorodého náčelníka. Vydává se na cestu za dobrodružstvím po různých ostrovech. Jak dopadne její cesta?

O Ceny kritiky se utkají především tři celovečerní snímky. Které?

Padesátka Vojty Kotka válí v kinech

Témata:,