TOP 8 skladeb na Silvestra aneb hudební odpočítávání do roku 2017

Redakce

Užijte si zakončení roku poslechem úžasných písniček, které vám zpříjemní odpočítávání a dostanou vás do skvělé nálady. Tyto písně jsou různých žánrů, tak doufáme, že si každý najde to své.

Snoop Dogg – New Year´s Eve. Odstartujte odpočet s hiphopem a pusťte si písničku od Snoop Dogga s názvem New Year´s Eve. V roce 2010 to byl propagační song jeho jedenáctého studiového alba Doggumentary a jeho klip je prostě skvělý. Podívejte se sami.

Sugarland – Maybe Baby. Country hudba od Suarland se vám dostane pod kůži, protože změkčí vaše srdce.

Prince – 1999. Hit 1999 od Prince byl překvapivě jedním z prvních, který nás napadl, když jsme přemýšleli o novoroční hymně. Je to pravděpodobně z toho důvodu, že je tak kultovní.

Ella Fitzgerald – What Are You Doing New Year´s Eve. Je čas vrátit se do minulosti a zavzpomínat na tuhle krásnou písničku od Elly Fitzgerald. Užijte si Silvestra, pomalé tanečky a popíjení bublinek, tenhle song je k tomu jako dělaný!

The Eagles – Funky New Year. Vraťme se zpět do roku 1970 a odpočítávejme s Funky New Year od The Eagles. Tento chytlavý hit popisuje strasti oslav Nového roku, zejména pokud jde o nápoje. Rozhoupejte se ve funky rytmu!

Abba – Happy New Year. Milujeme všechny songy od Abby a tenhle tu rozhodně nesmí chybět. Odpočítávejte společně s rytmy této krásné písničky, kterou si budete zpívat i několik dní poté.

U2 – New Year´s Day. Je na čase věnovat se rockové hudbě, proto jsme vybrali tenhle skvělý song od U2. Singl byl inspirován politickou situací a stal se velkým hitem. Dokonce je na seznamu 500 nejlepších písniček všech dob.

A Great Big World – This is the New Year. Fantastická písnička, která vás dostane. Nezapomeňte se podívat na klip!

Novoroční předsevzetí, která mají smysl

Doufáme, že tohle budete dělat v roce 2017

Témata: