Twin Peaks po 25 letech: První fotografie z nové řady kultovního seriálu!

Redakce

Vražda krásné Laury, kávu milující zvláštní agent Cooper, sovy, co nejsou tím, čím se zdají být, dáma s polenem a červené závěsy... To vše jsou poznávací znamení kultovního počinu Davida Lynche, který se letos, po 25 letech, vrátí do televize s novými díly.

Když v závěru druhé řady mysteriózně-detektivního seriálu Twin Peaks, to bylo na začátku 90. let, říkala Laura Palmer (Sheryl Lee) zvláštnímu agentu Cooperovi (Kyle MacLachlan), že ho uvidí za 25 let, těžko říct, jestli věděla, že se to splní. Letos v květnu totiž režisér a duchovní otec kultovního seroše David Lynch vypustí do světa nové epizody svého životního díla.

Pokud patříte k fanouškům tohoto počinu, mrkněte do galerie – najdete tam exkluzivní zákulisní fotografie z chystané třetí řady.

Vrátí se třeba David Duchovny jako transvestita Denise Bryson nebo také krásné servírky z bistra RR Mädchen Amick a Peggy Lipton či motorkář James v podání Jamese Marshalla. Jen jedinečnou dámu s polenem už bohužel neuvidíme – její představitelka Catherine E. Coulson zemřela v září 2015.

Konečně! První teaser na novou sérii Hry o trůny je venku. Co prozrazuje?

Galerie: Fotky ze zákulisí natáčení