V Ostravě bude představen český hudební projekt, který vznikl na severozápadě Ameriky.


Myšlenka W.O.CH. (Wind of Change) vznikla na severozápadě Ameriky, kde místní kultura a podnebí podpořila jedinečnost tohoto hudebního projektu. W.O.CH. je pojmenován podle 1000letého větru který změnil ráz celé krajiny a po něm přišlo něco jiného a nového, jakožto se vyvíjel i autorův vnitřní život.

 

Zakladatel hudebního projektu W.O.CH. a autor alba „Another Phase“ David Ovčačík, strávil několik let cestováním, hledáním země nezemě a sebe samého uprostřed prérií a hor.

Album vystihuje cestu člověka, jeho pohled na společnost a chápání dnešního světa.

Po návratu do České republiky spolupracoval z mnoha muzikanty rozlišných hudebních stylů. 

Skladby z alba „Another Phase“ vznikaly v časové periodě roku 2006-2011. Jsou zde cítit prvky country music / rock´N´roll / ethno / grunge a písničkářskem směru. 

Aktuální složení kapely:
– kytara, zpěv: David Ovčačík
– baskytara: Michal Stulík
– bicí: Marek Konečný 

W.O.CH. můžete slyšet společně s kapelou KAVA KAVA (UK) v pátek, 10.8. na novojičínském náměstí v rámci Novojičínského léta

V sobotu, 11.8. od 21:00 bude kapela W.O.CH. křtít své první debutové album v Ostravském klubu KLID (ul. Porážková) se spoustou skvělých hostů, kteří na albu spolupracovali a nebo se na něm svým nesmazatelnym způsobem podíleli. Písničky z tohoto alba si již nyní můžete poslechnout a zhodnotit zde.

Kapela W.O.CH. by Vás tímto chtěla srdečně pozvat na tuto vyjímečnou událost.