Věříte v nadpřirozeno? Po těchto příbězích, které se skutečně staly, rozhodně začnete

Redakce

Věříte na UFO, duchy, démony nebo jiné paranormální aktivity? Ne? A jak tedy vysvětlíte následující historky, které se skutečně přihodily?

  1. Dvě dcery
    Jednu ženu štvalo, že si její dcera už týdny neuklidila pokoj. Šla tedy do patra rodinného domu, aby jí to znovu připomněla, ale otevřenými dveřmi ji viděla, jak tam stojí, a tak předpokládala, že už se do toho konečně pustila. Přesunula se do ložnice, věnovat se jiné práci. Za chvíli slyšela bouchnutí dveří. Vykoukla a její dcera zrovna vycházela ze sprchy s umytými vlasy. Jak matku viděla, ptala se jí, proč na ni kouká tak vyděšeně. Žena jí to řekla, a tak byly vyděšené obě. „Každopádně, ať to bylo cokoliv, ani to ten pokoj neuklidilo,“ dodává vypravěčka na závěr.
  2. Duch, co krade děti
    Tahle story se stala šestiletému chlapečkovi, který na výletě v přírodě zaostával za ostatními. Na chvíli se úplně ztratil z dohledu, a když skupinku doběhl, tvrdil, že viděl nějakou divnou postavu. Když se rodina vrátila do města, procházela kolem galerie a přes výlohu bylo vidět dovnitř. Chlapeček najednou ukázal na jeden z obrazů a říkal, že to je ta věc, kterou viděl. A tak se jeho šli dovnitř zeptat, kdo to je: prý jakýsi duch, který si odnáší ty děti táborníků, co se moc vzdálí od rodiny.
  3. Předpověděl vlastní smrt
    Kamarád jednoho muže za ním několik dní před masakrem na Utoye přišel, že má divný pocit v žaludku a hrozně ho bolí pravá ruka. Pořád si mnul její hřbet, šli společně i do nemocnice, ale lékaři nic neobjevili. Za tři dny se ten muž stal jednou z obětí řádění Anderse Breivika. Terorista ho třikrát střelil do břicha a jednou do pravé ruky…
  4. Kuchyňský démon
    Kluk si šel uprostřed noci udělat do kuchyně sendvič. Odnesl si ho do pokoje, snědl ho a rozhodl se, že talířek rovnou umyje. Vrátil se tedy do kuchyně – a dvířka všech skříněk i ta od myčky byla úplně otevřená. Doma byl sám. A tak tam chvíli strnule stál, pak všechno potichu pozavíral a utekl honem do svého pokoje. Asi nemusíme říkat, že sendvič už si v noci nikdy nedělal.
  5. Cestovatelé v čase
    Parta třináctiletých holek si udělala mejdan, když rodiče odjeli na víkend. Trochu to přehnaly s hudbou a rámusem, a tak se kolem druhé ráno ozvalo bušení na dveře. Dvě z nich se šly podívat skrze okno vedle dveří na verandu, jestli to jsou sousedi nebo rovnou policie. Přede dveřmi ale stála stará žena ve staromódních šatech a za ruku držela malého chlapečka, který také vypadal jako z úplně jiné doby. Dívky se rychle schovaly a po deseti vteřinách se znovu mrkly ven. Na verandě nestál vůbec nikdo.

S vyvoláváním duchů si není radno zahrávat: 5 pravdivých historek, které to dokazují

Přehlídka nočních děsů: 13 strašidelných historických fotek, které vám už nedají spá