Video: Balaton Sound zahájil předprodej masivní akcí a zveřejněním aftermovie

Redakce

Festival Balaton Sound zahájil předprodej 8.11. ve 12:00 a nyní mají fanoušci 72 hodin na získání permanentek za tu nejlepší cenu! Navíc mohou vyhrát 72+1 exkluzivních Balaton Sound balíčků. Prodej vstupenek na Balaton Sound 2017 ve speciální edici končí v pátek 11.11. v poledne. Pro všechny, kteří chtějí poznat festival nebo vzpomenout na letošní léto je tu připraveno aftermovie ročníku 2016.

Aftermovie Balaton Sound 2016 zde:

Máte 72 hodin na získání Balaton Sound permanentek za tu nejlepší cenu! Kromě toho bude vaše transakce zařazena do slosování, kde můžete vyhrát 72+1 exkluzivních Balaton Sound balíčků. Prodej vstupenek na Balaton Sound 2017 začal ve 12:00 v úterý 8. listopadu 2016.

Balíčky čekají na ty z vás, kteří zakoupí permanentku a budou mít štěstí ve slosování. Teď můžete koupit pětidenní permanentku za 165 €, čtyřdenní za 140 €. Více info na stránkách Balaton Soundu.

V roce 2016 přivítal Balaton Sound o 12 000 návštěvníků víc než loni. Návštěvníci přijeli celkem ze 63 zemí, což je také nový rekord a poukazuje na mezinárodní potenciál události.

Na Balaton Sound zamířila téměř tisícovka fanoušků z České republiky a v areálu s denní kapacitou čtyřiceti tisíc byli k nepřehlédnutí. Balaton Sound 2016 měl 2000 metrů čtverečních festivalové plochy přímo na jezeře a tahle atmosféra návštěvníky neustále přitahuje. Plážovou atmosféru měl pískem pokrytý Jana Pier Stage, stejně jako nové Akvárium Beach, zatímco nový Heineken Beach s gigantickou pyramidou postavenou na vodě byl jeden z hlavních poutačů akce.

Letos mělo také svůj debut ruské kolo (vysoké 35 metrů), což umožnilo návštěvníkům nezaměnitelný pohled na jezero i celé prostředí Balaton Soundu. Příští rok se bude Balaton Sound konat na stejném místě, v nádherném Zamárdi mezi 28. červnem – 2. červencem 2017.

Přečtěte si: Postřehy ze Szigetu aneb jak tam přežít

Jak se nechat sbalit na Szigetu aneb vyzkoušeli jsme za vás

Témata:,