Jdu smrti naproti, říká šéf firmy testující věrnost

Redakce

Petr Macháček před pěti lety založil kontroverzně vnímanou firmu Alibi na míru. Ta nabízí nejrůznější služby pro zadané, od prověření věrnosti partnera až po rozvrácení vztahu; třeba vaší dcery a muže, který se k ní podle vás nehodí.

Jedete na dovolenou s milenkou? Půjčíme vám někoho, kdo před manželkou zahraje kolegu z práce. Váš syn je trdlo a nabrnknul si hysterku s děckem, co není jeho? Zařídíme, aby hysterka zmizela. Firma Alibi na míru poskytuje nejen zadaným nejrůznější služby. Můžete otestovat svou lásku, jestli vás náhodou nepodvádí, ale také se dá zajistit fingovaná dovolená, abyste se vyhnuli nějaké akci, kam nechcete.

Zejména kvůli službě Rozvraceč / ka je společnost vnímaná dost kontroverzně. Zeptali jsme se jejího zakladatele Petra Macháčka, jak to vlastně funguje. „Cílem služby je rozbít vztah, který klient vnímá jako nežádoucí, vždycky jde ale o to pomoct. Většinou se na nás obrací klienti, kterým partner odešel do mileneckého vztahu. Ten my rozbijeme, smyslem je zachovat vztah původní. Když zjistíme, že motivem klienta je msta nebo touha někomu uškodit, tak ho prostě odmítáme,“ vysvětluje.

Součástí služby Rozvraceč / ka, která trvá i několik týdnů, jsou také návštěvy psychologa, které podstupuje přímo klient. „Když je nějaký vztah v krizi, většinou je chyba na obou stranách. Zatímco naši aktéři pracují na rozvrácení vztahu, psycholožky klientům pomáhají přijít na to, kde se stala chyba,“ říká Macháček. 

A patří k tomu rozvracení i sex? Na to Macháček odpovídá, že fyzický kontakt není doporučován, ale ani zakázán. „Když tam přeskočí jiskra, tak to těžko můžeme ovlivnit,“ podotýká.

Jak by se cítil, kdyby zjistil, že si některou ze služeb firmy objednala jeho partnerka? A nebojí se, že si s ním jednou nějaká zhrzená milenka přijde vyřídit účty? To zjistíte v rozhovoru na videu.

Videorozhovor s rapperkou Sharlotou: Na jaké hudbě vyrůstala?

Rozhovor s androgynním modelem Petrem Nitkou: Jak jeho styl života vzala jeho rodina?