Vypadat jako z jiné planety: Tenhle člověk má za sebou tuny plastik, teď si chce nechat odstranit genitálie

Redakce

Když se vás v děství někdo ptal, čím chcete jednou být, pravdpodobně jste odpověděli něco jako princeznou, hasičem, kosmonautem, ti ambiciózní to třeba zkusili s prezidentem zeměkoule. Úplně nejdál - a někam totálně mimo tenhle svět - ale zacílil Američan Vinny Ohh (22), který se chce stát bezpohlavním mimozemšťanem.

Zřejmě o takových lidech, jako je Vinny Ohh, zpívá Lady Gaga v hitovce Born This Way. Až na to, že dvaadvacetiletý Američan se narodil v těle, ve kterém moc spokojený není. Uvnitř se cítí jako bezpohlavní bytost – mimozemšťan, jak sám říká.

K životu prý nepotřebuje ani ženské, ani mužské pohlavní orgány, a tak se chystá nechat si ty, co má od přírody, úplně odstranit. Pro mladého vizážistu to bude už neuvěřitelná 111. plastická operace. Do své proměny vrazil už přes 50 tisíc dolarů a kromě penisu se teď chce zbavit také bradavek a pupíku.

Na svou vizáž je ale hrdý a prý si užívá, jak se na něj lidé na ulici dívají. „Už teď vypadám jako z Marsu,“ svěřil se nadšeně médiím a dodal, že i když samozřejmě dostává nenávistné a posměšné zprávy, převažují obdivné reakce a jeho rodiče a nejbližší přátelé ho plně podporují. No, co taky jiného může takový člověk novinářům říct, že?

A co bude Vinny dělat, až bude proměna dokonána? Chce se živit jako model. Tak gratulujeme! Jak se vám tento pán / člověk  / ještěrka / cokoliv líbí? Prohlédněte si galerii.

Umělkyně Innes mění své tělo díky optickým iluzím

Hot or not? Nový holčičí beauty trend jsou vytetované pihy