Výtah z Óčka vyráží opět k hvězdnému nebi


Rubrika Výtah z hitparády TV Óčko již druhým rokem vyhlásí vítěze nejlepšího videoklipu amatérských uskupení. V rámci živého vystoupení se objeví jako host večera i skupina Horkýže Slíže.

Návod, jak prorazit do šoubyznysu, zní jednoduše. Založte si kapelu nebo se staňte sólovým zpěvákem. Natočte videoklip. Přihlaste se do hitparády KitKat na Óčku a doufejte, že vás vyberou. Poté, co odehrají váš klip, věřte, že vám lidé pošlou hodně hlasů. Pokud se tak stane, můžete příští rok vystupovat na koncertě s podobnou kapelou jako je tento rok Horkýže Slíže.

Tento ročník bohužel nestihnete, protože finálový večer se uskuteční 10. prosince od 19 hodin v pražském klubu Futurum. Na tomto večeru vystoupí medailoví finalisté společně s již zmiňovanou slovenskou kapelou. Večerem provede a vítěze vyhlásí moderátorka hitparády KitKat, Lejla Abbasová.

Ze čtyř finalistů rubriky Výtah zde vystoupí pouze tři, kteří obdrželi v diváckém hlasování nejvíce hlasů. Čtvrtý neoceněný finalista dostane prostor alespoň ve vysílání Óčka. Návštěvníci se mohou také těšit na módní přehlídku nebo na soutěže o mobil a novou knihu Horkýže Slíže, Smaragdové Oči.

Finalisté:

Patrik Fox – videoklip Zpoždění;

http://www.youtube.com/watch?v=kM94kWF61KM

Samuel Martin – videoklip I don’t love you

http://www.stream.cz/video/3/63180-samuel-martin-i-don-t-love-you

Nonsense – videoklip Řeka

Flattus – videoklip Timeout