Vzrůšo, nebo bizár? 6 fakt podivných sexuálních pomůcek pro ženy

Redakce

Moderní holky vědí, že vylepšit si sexuální život nějakou tou hračkou nebo pomůckou nemůže ničemu uškodit. Trh je plný nejrůznějších věcí, některé z nich jsou ale dost podivné.

  1. Dilda a vajíčka z léčivých krystalů
    První jmenované je velký hit v zahraničí, druhé seženete i u nás – je tu firma, která se na ně přímo specializuje. Funkce robertků je asi jasná, vajíčka slouží k posilování svalů. Prostě to strčíte dovnitř a stahujete. Co výrobky spojuje, je materiál; dělají se z křišťálu a jiných léčivých drahokamů, které podporují ženskou a pozitivní energii, takže z vaší vagíny je pak skoro svatyně. Cena vajíček se pohybuje okol šestiset, vibrátory vyjdou o něco dráž – ale zase je s nimi víc legrace.
  2. Umělá panenská blána
    O plastické operaci obnovující panenskou blánu jste určitě slyšela, pokud chcete být ale na oko znovu neposkvrněná a nemáte peníze, pořiďte si jen dočasnou blanku. Na zahraničních webech s podivným zbožím seženete balíček s jednou blankou asi za 30 dolarů. Vtip je v tom, že věc zasunete do vagíny a ona se do 15 minut rozpustí. Navíc je červeně zabarvená, takže když to dobře načasujete, váš rytíř vytáhne ven řádně ušpiněný meč. No proti gustu…
  3. Sexuální panák
    Původní nápad byl asi fajn, ale výsledek je dost šílený. Není to ani dildo, ani celý panák. Je to prostě torso svalnatého chlapíka s obrovským penisem. Moc si neumíme představit, že tohle někoho vzrušuje, nám by se o tom spíš zdály noční můry. A dokonce je i hermafroditní verze, která má rohlík i dva bochánky, jestli si rozumíme… Uf!
  4. Kladač mimozemských vajíček
    Ano, je to přesně to, co si myslíte, je to přesně tak odporné, jak si myslíte, a jak to funguje, to ani neumíme popsat. Mrkněte na video:
  5. Masážní strojek Hello Kitty
    Malý vybrující strojek určený pro zevní stimulaci jednoho konkrétního bodu není nic divného. Zvláštní je, že je inspirovaný Hello Kitty, značkou určenou předpubertálním dívenkám. Původně byl představen jako strojek na masáž krku a ramen, ale takhle ho fakt nikdo nepoužíval. Jak byste se cítila, kdybyste si pomocí téhle věci dělala dobře? Každopádně, online se dá sehnat asi za 15 dolarů.
 

Chcete lepší čakry? Pořiďte si dildo z magického krystalu

Sexy způsoby, jak spálit kalorie, aniž byste museli do fitka