Z prvního finále SuperStar vypadli dva Slováci – Puskailer a Balogová

Lubos-Prochazka

Česko Slovenská SuperStar má za sebou první finálové vyřazování. Ze soutěže večer vypadli Thomas Puskailer (SR) a Nikoleta Balogová (SR). Ve finále tak zbylo 6 Čechů a 4 Slováci. Soutěž pokračuje v neděli.

Nikoleta Balogová vypadla v prvním fináleV úvodu vyřazovacího večera zazpívalo všech 12 finalistů, stejně jako včera, společnou píseň Příběh nekončí. Opět na playback a znovu to bylo dost vidět. Bez zajímavosti není, že autorem textu k songu je porotce Pavol Habera.

Porota tipovala Thomase
Celá porota po závěru hlasování tipovala, že by mohl vypadnout Thomas Puskailer. A to se také stalo.
Moderátoři si nebrali servítky a poté, co pustili dál Martina Chodúra a Denise Lacha, oznámili Thomasovi špatnou zprávu: Končíš! "Děkuju porotě za rady, půjdu dál. Děkuju moc všem fanouškům za SMS, děkuju Česko-Slovensku za to, že mi umožnilo být ve finále," řekl Thomas a rozloučil se písní. Nikoliv ale tou, která se mu stala osudnout – "modýlek" žijící v Británii zpíval v prvním (a posledním) finále song Beggin´od kapely Madcon a na záznam se podívejte tady.  "Jeden závěrečný úsměv pro vás, pane Hejmo, a také pro Česko-Slovensko," řekl Thomas, usmál se do kamery a zazubil se. Vyřazení bral sportovně.

Novinka v SuperStar – čekárna
Moderátoři představili divákům novinku, takzvanou čekárnu. Do té posílali v průběhu večera ty, jimž nechtěli prozradit, zda postoupili.  Do bezpečné zóny pak mířili ti, kteří opravdu postoupili. V čekárně si tak poseděli třeba Monika Bagárová nebo Miro Šmajda. A také Nikoleta Balogová, která nakonec vypadla a hodně to oplakala, takže se ani s diváky v sále a u televizních obrazovek nestihla rozloučit. Nikoletě se stala osudnou píseň Listen od Beyoncé. Podívejte se na její výkon tady. Vyřazení Nikolety tipoval z poroty jen Ondřej Hejma.

Během večera diváci také viděli populární Hvězdou pěchotou, pro kterou hlasují na internetu.
Další finále Česko Slovenské SuperStar je v neděli večer a tématem bude velký orchestr.