Ze zákulisí Z pekla štěstí: Brambase měl hrát Pomeje a Laurinová si propíchla ruku

Redakce

Natáčení pohádek pohádkové být nemusí. Naopak, někdy je to pěkný horor! Své o tom ví i herci, kteří se objevili v pohádce Z pekla štěstí.

Herečka Michaela Kuklová skončila pomlácená poté, co ji Daniel Hůlka jako král Brambas v jedné scéně vleče za koněm na provazu. „To mě pouze Dan trochu víc zatahal za provaz, kterým jsem byla svázaná. V té chvíli jsem však vůbec nic necítila,“ svěřila se webu Ahaonline.cz Kuklová.

Sabina Laurinová dopadla asi nejhůř. „Kde jsem mohla, tam jsem si ublížila. Při útěku ze zámku jsem si propíchla nohu kopím a musela jít na tetanovku. Ve studeném sklepě jsem nastydla a při vehementním držení svíce si skřípla nerv v zádech. A když mě topili v řece čerti, prokousla jsem si strachy pusu. Měla jsem z pekla štěstí, že jsem to natáčení přežila,“ vzpomínala Laurinová.

„Původně jsem měl hrát krále Brambase já,“ prozradil také herec Jiří Pomeje. „Jenomže už jsem tu pohádku produkoval a nějak jsem si nedovedl představit, jak bych sám se sebou třeba smlouval peníze. A pak mě napadlo, že by tu postavu mohl vytvořit Daniel Hůlka,“ dodal.