Žhavá videa, co musíte vidět: 5 nejlepších sváděcích filmových scén

Redakce

Pohled přes řasy, letmý dotek v dekoltu, lehké olíznutí rtů… Zná to snad každá žena. Svádění se nejlépe učí praxí, ale proč se neinspirovat na filmovém plátně? Podívejte se na výběr nejžhavějších sváděcích scén a okoukejte triky známých hereček.

Velmi nebezpečné známosti. Sarah Michelle Gellar v roli zhýralé sestřičky neméně zkaženého Ryana Phillipa předvádí mistrovský výkon, když se snaží svého nevlastního bratra vmanipulovat do ďábelské sázky. Push-upkou vylepšený dekolt, sázka na zakázané ovoce a neodolatelná nabídka “Můžeš mi ho strčit, kam chceš,” to jsou zbraně silnější než protiupírské kolíky Buffy, přemožitelky upírů. Ryan Phillipe nemá šanci odolat.

Základní instinkt. Klasika všech klasik nemůže v žádném přehledu sváděcích scén chybět. Sharon Stone si za roli psycholožky a spisovatelky Catherine, která je obviněná z vraždy, vysloužila nominaci na Oscara. Scéna výslechu, kdy si líně přehodí nohu přes nohu a odhalí tak policistům nahý klín, posloužila jako předloha mnoha mokrých snů filmových fanoušků.

Skandální odhalení. Thriller z první půlky 90. let vzbudil velký rozruch tématem sexuálního harašení v práci, agresorem však byla netypicky žena. Demi Moore naprosto bez zábran svádí v roli šéfové svého bývalého přítele Michaela Douglase, který se marně snaží odolat.

Nebezpečné hry. Život středoškolského učitele v podání Matta Dillona se začne hroutit, když ho jeho studentka obviní ze znásilnění. Během vyšetřování vyjde najevo, že všechno bylo trochu jinak. Dvě sexy studentky v bílém oblečení, jedno špinavé auto, spousta vody a mydlinek a Matt Dillon je dočista ztracený.

Mullholland Drive. Naomi Watts přijíždí do Hollywoodu se snem stát se slavnou herečkou. Místo toho se ale zamotá do spousty nepříjemností. Na jednom konkurzu dostane začínající herečka za úkol sehrát scénu, ve které svede přítele svého otce. Upřený pohled a trocha erotického šepotu, to jsou hlavní zbraně, které Naomi vytasí. A její starší spoluhráč si rozhodně myslí, že má dívka talent.

3 páry, které se nesnášely během natáčení

5 hvězd, které hygieně moc nedávají