Zjistěte, jaké kameny se k vám nejlépe hodí podle znamení zvěrokruhu

Redakce

Většina lidí u sebe rádo nosí nějaké talismany, které jim přináší štěstí či je nabíjí energií. Kupte si ale ty, co jsou přesně pro vás podle vašeho znamení. Jaký kámen je ten váš? Tady máte přehled dle amerického webu Higherperspectives.com.

  1. Beran – Achát je naprosto ideálním kamenem pro Berana. Dodává citovou, tělesnou, ale i rozumovou rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pokud vás trápí negativní myšlenky či pocity, tak vás jich zbaví. Ze zdravotního hlediska díky němu můžete předejít střevním potížím a celkově zlepšíte fungování střev.
  2. Býk – Rubín je kamenem bohatství a ochrany. Vytváří vám štít proti všem druhům otoků a představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Ze zdravotního hlediska čistí lymfatický systém a slinivku břišní.
  3. Blíženec – Jantar je silný uzdravovací kámen, který vás i ochrání. Pohlcuje negativitu a nastolí ve vašem těle rovnováhu. Z léčivého hlediska je pomocníkem snad ve všech směrech. Pomůže i při bolestech hlavy.
  4. Rak – Kalcit oranžový je ochranným kamenem, který, když se podrží v ruce, tak dodává tělu neskutečnou energii. Udržuje city v rovnováze, zbavuje strachu a pomáhá překonat deprese. Ze zdravotního hlediska působí příznivě na rozmnožovací systém a zbavuje tělo hlenu.
  5. Lev – Girasol v sobě nese mocnou energii Měsíce. Dokáže prohloubit a posílit vaše city. Rozežene neklid a nespokojenost. Zvýši vaši kreativitu ve všech směrech a navodí nové myšlenky. Léčebné vlastnosti jsou, že pomáhá žaludku a játrům, ale také činnosti močového měchýře.
  6. Panna – Jaspis vašemu tělu přinese klid, pomoc ve stresu a oporu. Chrání před duševními, ale i fyzickými riziky. Pohlcuje negativní energie a přináší pocit naplnění. Ze zdravotního hlediska dodá tělu energii, zmírní porodní bolesti a podporuje trávení.
  7. Váhy – Obsidián má jemnější účinky. Výborně pohltí negativní energii, chrání vaši auru a pročišťuje zemskou čakru. Utiší smutek, lítost a úzkost. Z léčebného hlediska pomáhá lepšímu ukládání důležitých vitamínů C a D.
  8. Štír – Hematit je mocným kamenem ve vytahování nemocí z těla. Uvádí tělo do rovnováhy, ale nezapomene ani na mysl a ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a nevpouští negativní energie do vaší aury.
  9. Střelec – Ametyst je mimořádně mocným kamenem s ochrannou sílou. Očistí a posílí tělo. Zbaví vás nespavosti či nočních můr. Kámen posiluje i věrnost a lásku. Pomáhá se soustředit, přijímat nové myšlenky a dodává rozhodnost.
  10. Kozoroh – Mechový Achát je spjat s přírodou a má schopnosti obnovovat narušenou rovnováhu. Přitahuje bohatství, štěstí a nové přátele. Zlepší sebedůvěru a posiluje pozitivní vlastnosti. Dokáže vyléčit deprese, infekce a nachlazení.
  11. Vodnář – Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni. Posílí vaše myšlenky a potlačí silné emoce. Pokud budete zoufalí či ve stresu, tak vám pomůže. Zastavuje psychickou manipulaci a dodává řád každodenní rutině.
  12. Ryby – Ametrín v sobě kombinuje moc ametystu a citrínu. Působí silně a rychle. Očistí vaši mysl od stresu, napětí a uklidní ji. Pokud jste mezi lidmi nervózní, napomáhá tomu, abyste byly více snášenliví. Vnese do vašeho života jas a tvůrčí způsob řešení.

Jak velký máte penis? Prozradí to o vás vaše znamení

Jaká dovolená je přesně pro vás? Víme to, záleží totiž na tom, co jste za znamení!