Lady Gaga: „Neprodávejte zmrzlinu z mateřského mléka!“

matoush

Nemožné se stalo skutkem. Existuje kontroverze, která je proti gustu Lady Gaga. Londýnské cukrářství začalo prodávat zmrzlinu vyrobenou z mateřského mléka. Sladkost dostala název Baby Gaga, ovšem Lady Gaga neobvyklou invenci neocenila. Zmrzlináři hrozí soudem. Nechce být totiž spojována s produktem, z něhož se ostatním zvedá žaludek.

Výstřední pochoutku – zmrzlinu vyrobenou z mateřského mléka pojmenovanou Baby Gaga – prodává obchod v londýnské Covent Garden. Cukrárna má ovšem od počátku s odbytem krapet potíže.
Nejprve si stěžovali sami zákazníci, potom přišla na řadu westminsterská radnice, která prodej zakázala. Teď se do situace nabořila ještě Lady Gaga.

poll

Mladá žena, která miluje provokace od netradičních účesů přes podivné videoklipy až k šatům vytvořeným s hovězího masa, totiž přitlačila vedení cukrárny ke zdi. Její právníci zaslali majiteli zrmzlinářství Mattu O’Connorovi dopis, ve kterém jej vyzývají, aby produkt přestal nabízet. Parazituje podle nich na “dobré pověsti a věhlasu Lady Gaga.” Zpěvačka si zároveň nepřeje, aby byla spojována s “produktem, z něhož se mnohým zvedá žaludek.”

Lady Gaga – Born This Way (nejnovější klip)

O’Connor se však odmítá značky vzdát. “Nerozumím tomu, jak se může někdo považovat za vlastníka slova Gaga,” říká. “Není to snad jeden z prvních zvuků, které říká každé malé dítě, sotva se narodí?” Svou obhajobu uzavřel kritikou zpěvačky samotné: “Stěžuje si ta, jejíž zálibou je oblékat se do hnijících kravských těl. To je ten rozdíl mezi námi – naši dodavatelé jsou stále naživu.”

Zmrzlináři se musí nechat smysl pro humor. Ale tu zmrzku bychom si asi nedali.

Témata: