The Háro vstupuje na scénu!

Redakce

Nečekané se stalo skutkem! Na hudební scénu vstupuje nové muzikantské uskupení s neotřelým názvem The Háro! The Háro je klasické, shora vlasůprosté rockové trio z pozadí podporující v popředí stojící prostořekou zpěvačku.
Členové nové formace nejsou jistě v hudebních kruzích neznámí. Za bicími sedí Jirka Jelínek, známý to basák z Hudby Praha. Za kytaru bere Zdeněk Hrášek, jazzman, kdysi člen jazzrockového Mahagonu, za vydatného přispění baskytaristy Vladimíra Motýlka Savce z Visacího zámku. Nad těmito borci se nese libozvučný chrapláček Ally Sudové, zpěvačky z Hudby Praha. Z obsazení jest nad slunce jasné, že produkovaná hudba nemůže nést jiný přídomek, než jazz-punk.
Neobvyklé, pozornost budící texty ve svižném tempu doprovází zvukomalebné punkové rytmy.
Přestože kapela začala se svojí tvorbou na jaře letošního roku, má již ve vínku více jak 20 vlastních skladeb a každým dnem přibývají další. Nejlépe vědět, jak chutná tahle neobyčejná muzika, je nad slunce jasné! Jít si ji poslechnout! Koncertní podzimní dostihy začnou již v neděli 30. září v klubu Vagón na Praze 1. Jinak dozvědět se více o kapele, o koncertech i poslechnout si vybrané ukázky skladeb, jděte na:
www.theharo.cz. Prostě začněte poznávat nepoznané! Stojí to jistě za to!