6 celebrit, které daly přes hubu svým vlastním fanouškům

Pavla Gabrhelíková

Když jste slavní, vaši fanoušci vás považují za veřejný majetek a své blízké kamarády. Ale ne všichni si to nechají líbit. Podívejte se na celebrity, které toho měly už dost.

Rihanna

Když při koncertě sešla do publika, jeden fanoušek ji popadl za paži a ona ho praštila mikrofonem po hlavě. Stala se i obětí kyberšikany, když jedna její fanynka prohlašovala, že má její šaty z Grammy 2010. Rihanna ji do komentářů odpověděla fotkou skutečných šatů z Grammy. Mělo to 35 milionů sdílení.

Rihanna majzne fanouška před hlavu mikrofonem

Pitbull

Už z jeho pseudonymu by mělo být jasné, že není těžké ho vyprovokovat. Fanoušek raperovi hodil nejdřív do obličeje prachy a on ho za to vytáhl na pódium. Když se neuklidnil ani tam, jednu mu nakouřil.

Pitbull umí být na fanoušky jako pes

Lindsay Lohan

V jednom klubu potkala věštkyni. Ta jí chtěla říct střípky z budoucnosti, ale Lohan to nepřišlo vtipné ani zajímavé. Zpěvačka ji dost drsně praštila do obličeje a byla obviněná z útoku třetího stupně.

Lindsay Lohan – Rumors

Akon

Patnáctiletý fanoušek po zpěvákovi něco hodil. Ten ho pak vytáhl na pódium a doslova zahodil na druhou stranu do nevinných lidí, kteří si přišli jenom užít koncert.

Akon hodí děckem do publika

Will Smith

Tohle je spíš vtipné. Bylo po premiéře Men In Black 3. Jeden reportér zpěváka nejdřív políbil na jednu tvář a když chtěl s líbáním pokračovat, Will ho odstrčil a pak tak lehce plesknul. Chápeme.

Will Smith propleskne taxikáře

Justin Bieber

Na to, jaká je to třasořitka, je dost odvážný. V jednom obchodě se ho muž obklopený dvěma ženami zeptal, jestli se s ním můžou vyfotit. Bieber odpověděl: „Sorry, kámo, dneska ne.“ Pak se do sebe pustili. Kdyby tam neměl kopu goril, černoch by z něj vymlátil duši.

Justin Bieber se popere s fanouškem, který by ho bez goril zabil