6 tipů, jak nažhavit svou polovičku na maximum

Lucie Bryndová

Chybí vašemu vztahu jiskra a chcete si zpestřit milostný život? Nebo jen přemýšlíte, jak rozpálit partnera, abyste si milování maximálně užili? Jestli potřebujete trošičku popostrčit, pak by vám mohlo pomoci následujících šest tipů, jak na to.

  1. Navnaďte ho na později. Nestíháte se ráno pomilovat? A co takhle to svému protějšku udělat hezky rukou, pusou nebo obojí zkombinovat s příslibem, že se sejdete o pauze na oběd nebo že si více užijete večer po příchodu z práce? To by ho mohlo pěkně vzrušit. Věřte, že se nebude moci dočkat dvanácté nebo až bude mít v práci padla.
  2. Vytvořte si příjemnou atmosféru. Víte, že miluje váš protějšek příjemnou teplou koupel? No a kdo vlastně během mrazivých dní ne. Jděte se spolu předtím projít a pak vám nachystejte vanu s příjemně voňavou solí do koupele nebo olejíčkem, zapalte svíčky, pusťte nějakou pohodovou hudbu, kterou máte oba rádi, a ponořte se spolu do horké vody. Vezměte si s sebou mističku, sedněte si za partnera a polévejte ho horkou vodou. Pak ho na těch místech, kde jste se ho dotýkala pouze vodou, můžete začít něžně líbat nebo hladit. Uvidíte, že jen u vany nezůstane.
  3. Pusťte si vzrušující film. Víte o nějakém filmu, který vás fakt baví a má ten správný sexuální náboj? Nebo vám kamarádka nějaký doporučila? Nachystejte výborné jednohubky, křupky nebo třeba nachos s pálivou omáčkou. Chilli je skvělé afrodiziakum a v kombinaci s dobrým vínem a milostnými scénami ve filmu se vám tak svoji lásku určitě podaří pěkně nažhavit. Tulit se k partnerovi můžete během celého filmu a během erotických scén ho začít pomalu hladit. Možná, že film ani nedokoukáte, protože to už nevydrží.
  4. Potěšte ho po ránu. Probudila jste se dříve než váš miláček a máte chuť si to s ním rozdat? Nebojte se vzít milování do svých rukou. A že ho vzbudíte? No, věřte, že takové probuzení si nechá rád líbit, pokud není momentálně ve stresu z práce nebo nemá za sebou propařený víkend. Pak by se na vás asi nevrhl, ale naopak by mohl být naštvaný a zkazit náladu i vám.
  5. Předveďte se mu. Muži se rádi dívají. Víte, že dorazí domů z práce až po vás? Využijte svého náskoku, abyste mu přichystala malé překvapení. Vezměte si na sebe krásné prádýlko, podpatky a nachystejte mu takto oblečená výbornou večeři. Věřte, že se nebude moci dočkat, až se navečeříte a bude se vás moci dotýkat a pomilovat se s vámi. Jen ho hezky napínejte. A když si vás bude chtít dát už v kuchyni? Tak to je ještě lepší varianta. Po večeři si to už můžete ještě zopakovat.
  6. Provokujte ho na veřejnosti. Jdete společně do galerie, na večeři nebo třeba do kina? Na každém místě se nabízí celá řada příležitostí, při kterých se ho můžete nějak hezky dotknout nebo ho navnadit slovně. Nebude se moci dočkat, až přijdete domů a kdo ví, třeba se vám povede najít místečko, kde byste si mohli užít i mimo domov. Třeba po cestě domů v autě. Změna prostředí vůbec není špatná.