Manic Street Preachers přivezou za týden do Prahy své hity

Redakce

Ve středu 25. dubna se ve velkém sále Lucerny představí Welšané Manic Street Preachers. Kapela, která údajně nesnáší lovesongy, jejíž člen Richey Edwards je sedmnáct let nezvěstný a jíž řada lidí nemůže přijít na jméno kvůli levicového smýšlení, vydala loni k dvacátým narozeninám prvního singlu Motown Junk výběrovou desku National Treasures – The Complete Singles.

Manic Street Preachers v YouRadiu: Poslechněte si je

Těšte se na večírek se vším, co máte rádi. Jestli je možné spolehnout se na fanouškovský web setlist.fm, na dubnových koncertech v Německu a Dánsku nechyběly hitovky The Love of Richard Nixon, Tsunami, Stay Beautiful nebo If You Tolerate This Than Your Children Will Be Next. Dostalo se i na zmiňovaný singl Motown Junk.

"Pro mladé jsou peníze všechno, a kldyž překročí práh baráku, ocitnou se ve světe, ve kterém neumějí navazovat vztahy," říká v rozhovoru pro ihned.cz  frontman kapely James Dean Bradfield.

Jestli máte pocit, že jste na tom světě, přijďte navázat alespoň vztahy s fandy Manic Street Preachers. Lístky jsou k dispozici za 990 korun přes Ticketpro.

Povedený koncert už kapela z Walesu v české republice odehrála, před dvěma lety byli Manics hosty festivalu v Trutnově. (sli)