Galerie: Češky a Slovenky, které patří mezi ty nejkrásnější dívky na Instagramu

Redakce

O Češkách i Slovenkách se říká, že jsou jedny z nejkrásnějších žen na zemi. My jsme vybrali ty, co válcují Instagram a každý je chce sledovat (na sociálních sítích).

  • Sarasandeva – Nádherná a okouzlující dívka s plnými rty pochází z České republiky, ale kořeny má v Makedonii. Sara Sandeva je přirozeně krásná a ukáže vám, že make up opravdu nepotřebuje.  Dostane vás i bez něj, což je velké plus. Kráska se věnuje modelingu a také herectví.
  • Bobinkal – Nádherná slovenská bloggerka Frederika Kovalčíková patří mezi ty nejlepší bloggerky. Frederika se věnuje také modelingu a dle fotek vypadá dost exoticky, co myslíte?
  • Ali1cka – Další dívkou je krásná Češka Alena Prešnajderová, která byla v roce 2013 dokonce i mezi desítkou finalistek České Miss. Modelingu se věnuje od patnácti let a musíme říct, že se pyšní luxusní postavou a je radost na ni pohledět.
  • Lucka_u – Poslední kráskou je dívka z Košic, která podle svých fotek hodně cestuje. Celým jménem se jmenuje Lucie Uhrinová a také byla mezi finalistkami Miss, ale Slovensko, a to v roce 2014.  Mnozí by mohli říct, že se podobá naší modelce Simoně Dvořákové.

Sexy fotky: Adriana Lima se rozvedla! Tohle hříšné tělo je opět k mání

Kráska z Dánska provokuje na Instagramu. Dostane i vás?