Léto na plné koule aneb kam vyrazit na romantický výlet

Redakce

Den jako stvořený pro romantický výlet. Kam vyrazit?

  • Romantické jízdy v kočáře

Pokud se budete pohybovat v okolí Lednicko-valtického areálu, nenechte si ujít projížďky po lednickém parku a kolem rybníků. Budete si připadat jako v pohádce!

Kde: park Lednice

Cena: základní 80 Kč; snížená 60 Kč

  • Zámek Ctěnice

Máte rádi kouzelnou atmosféru zámků? Tak si udělejte nedělní výlet na zámek Ctěnice, kolem kterého se rozkládá krásný park. Těšit se můžete na stálou expozici Řemesla v pořádku či jízdárnu.

Kde: severovýchodní okraj Prahy

Cena: základní 100 Kč; snížená 50 Kč

  • Velká Klajdovka

Brno je městem mnoha krásných míst, jedním z nich je i kopec Velká Klajdovka v Líšni. Je z něj nádherný výhled na celé město a za dobrého počasí je možné vidět při západu slunce hory vzdálené několik set metrů. Určitě stojí za návštěvu.

  • Tiské skály

Nejen pro milovníky lezení jsou ideálním výletním místem Tiské skály nacházející se na jihozápadním kraji Labských pískovců. Jsou jedinečné svými pískovcovými útvary a panenskou přírodou.  Zaparkovat auto můžete na placeném parkovišti u kostela sv. Anny v Tisé a pak už se vydat na cestu.

Cena: základní 30 Kč; snížená 15 Kč

  • Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou

Pokud chcete spojit výlet se sportem a zrelaxovat se, je pro vás ideálním řešení areál v Hluboké nad Vltavou. Naleznete zde obří trampolínu, atrakce pro děti, ohniště, místo pro rybaření, baseballové hřiště, plážový volejbal, ping pong, víceúčelově hřiště či adrenalinový park s lanovou dráhou. Ceny jsou odvislé od typu atrakce. Přijít si sem můžete vychutnat i olympijskou atmosféru a sledovat sportovní přenosy.

Co to znamená, když se vám zdá o sexu s celebritou?

18 důvodů, proč se vdát za zemědělce: Budete na něj hrdá, krmí totiž planetu a nechodí na porady