10 dost dobrých důvodů, proč dnes večer masturbovat: Nechytíte pohlavní nemoc

Redakce

Žijeme v kultuře, kde jsou ještě pořád některá témata tak trochu tabu. My na Koule.cz si myslíme, že dělat to s nejmilovanějším člověkem (to jste Vy), který vás navíc nikdy nepodrazí, je fajn. Zejména když na obzoru zrovna není nikdo jiný. Zde je tedy masturbovací desatero argumentů.

  1. Posílíte si pánevní dno. Že by tenhle důvod byl spíš pro holky? Když si to pořádně uděláte, nemusíte už chodit na jógu a do posilovny. A ruku na srdce, zkušenější a vnímavější pánové si vašeho posílení všimnou.
  2. Nezrezavíte. Je třeba stroječek udržovat promazaný, aby dobře i příště lubrikoval. Neztratit cvik znamená snazší dosáhnutí orgasmu při kopulaci ve dvou.
  3. Uvolníte se prosím! Máte nějaký stres z práce? Nestíháte? Vaše ručka, obě nebo i nějaká ta hračka vám určitě pomůžou právě na tyhle blbiny zapomenout. Masturbace a následný orgasmus spolehlivě zahánějí menší bolehlav nebo i bolest z drobných zánětů.
  4. Objevíte, co o sobě nevíte. Váš mozek se sám před sebou nemusí stydět. Dá průchod největším prasečinkám, a pokud se vám to zalíbí, můžete je potom vyžadovat po partnerovi nebo partnerce. Uvolnění temnějších sexuálních zákoutí duše podněcuje kreativitu i v jiných oblastech naší činnosti.
  5. Na masturbaci nejsou třeba svíčky a romantická hudba. Není třeba na nikoho zapůsobit, prostě na to vlítněte.
  6. Neotěhotníte. Ani chtěně, ani nechtěně.
  7. Nechytíte pohlavní nemoc. Tedy pokud si předtím alespoň dobře umyjete ruce po návratu z města a nebudete používat zavšivené pomůcky.
  8. Posílíte si libido. Budete to více chtít a bude to na vás i více vidět. Rovná se vyšší pravděpodobnost, že se na vás nalepí nová samička nebo sameček.
  9. Uděláte si to, jak chcete. Nikdo se vám nebude smát kvůli mírně excentrickému výrazu nebo nohám za hlavou. (Ha ha) Je to o vás a jen o vás. Egoismu se tady meze nekladou.
  10. Je to opravdu fajn. Nejlepší důvod ze všech!

Světové sexuální tradice ze světa: Kdo pije sperma a proč?

Filmy, ve kterých proběhl skutečný sex (a nemyslíme porna)