10 tajemství, které jste nevěděli o Sexu ve městě: Kolik stála sukně Carrie z úvodní znělky?

Redakce

Od konce seriálu Sex ve městě uplynulo již dvanáct let. Pojďte se podívat na deset zajímavostí o tomto legendárním seriálu.

  1. Koktejly byly falešné. Všechny koktejly, které se v seriálu vypily, byly vyrobeny z vody a potravinářského barviva. „Zázvorová limonáda byla náhradou za šampaňské a červené víno byla vždy hroznová šťáva,“ prozradila Sarah Jessica Parker.
  2. Všechno jídlo herečky opravdu snědly. Nejlepší kamarádky se většinou scházely na brunch a prý všechno to jídlo opravdu snědly. Cynthia Nixon (Miranda) snědla vždy vše a nezáleželo jí údajně na tom, co to je. Říkala, že je to její práce.
  3. Pan Božský a Carrie spolu neměli skončit! Pokud jste spokojeni, jak série skončila, tak byste měli vědět, že to tak ve skutečnosti nemělo být.
  4. Sarah Jessica Parker měla ve smlouvě, že nesmí být nahá. Možná jste si všimli, že Carrie byla jediná ze čtyř kamarádek, která chodila v podprsence i do postele. „Nechtěla jsem nahé scény, scény při sexu, takže jsem žádné neměla a měla jsem to napsané ve smlouvě,“ řekla Sarah.
  5. Cynthia Nixon je ve skutečnosti blondýna. Když hrála Cynthia Mirandu, tak si musela barvit vlasy. Po skončení seriálu byla opravdu ráda, že se může opět vrátit ke své původní barvě.
  6. Sarah Jessica Parker má skoro všechno oblečení ze seriálu doma! Po skončení seriálu si všechno oblečení, které nebylo půjčené, Sarah nechala. „Mám to doma v krabicích, a to doslova všechno,“ svěřila se.
  7. Sarah Jessica Parker nosila podpatky 18h denně! Carrie milovala boty. Jednou řekla: „Utratila jsem čtyřicet tisíc dolarů za boty a já teď nemám kde žít. Budu stará ženská, která žila v botách.“ Proto musela Sarah Jessica Parker nosit neustále podpatky, a to opravdu vysoké, po dobu osmnácti hodin, kdy probíhalo natáčení.
  8. Baletní sukýnka Carrie ze znělky stála jen pět dolarů!
  9. Zapomněli jste na Peta? Měl strach z Aidana! Pes, kterého měl Aidan původně vlastnit, se herce bál, museli ho tak vyměnit za jiného.
  10. Alec Baldwin měl hrát roli Mathewa McConagheyho. Epizoda „Útěk z New Yorku“ mohla být úplně jiná! Část s Matthewem měl původně hrát Alec Baldwin. Nakonec to ale odmítl, tak producenti oslovili George Clooneyho, ale ten také odmítl. Naštěstí vzal roli právě Matthew.

10 typů kamarádek, které musíte ve svém životě mít: Upřímnou, vtipnou i ošklivou

17 NEJ hlášek Samanthy ze Sexu ve městě: Jdi k němu a vy*ukej mu mozek z hlavy!