15+1 naprosto zlomyslných uspokojivých způsobů, jak se někomu pomstít

Redakce

Přenést se přes seriózní křivdu, kterou vám někdo způsobil, je vaše osobní výhra. Je to také nejlepší pomsta dotyčnému - být v pohodě a jít dál. V některých případech to ovšem není možné nechat jen tak.

  1. Ignorovat. Je to jednoduchá metoda, která je pěkně frustrující. Funguje dobře v rodině i třeba ve škole. Zásadní je nenechat se vybudit k reakci.
  2. Pokračovat jakoby nic. Bublá to ve vás, ale nedáte to najevo. Druhého to může přivést do pěkné vývrtky.
  3. Zveřejnit. V případech opakované nevěry potěší například v divadle držení velké cedule s nápisem „Ten vedle mě podvedl!“.
  4. Zveřejnit 2. Vytipujte si nejbližší živý přenos TV a stoupněte si s cedulí za reportéra. A do cedule doplňte telefon a foto.
  5. Zveřejnit 3. Je to finančně náročnější. Podél D1 si zaplaťte billboard s obsahem předchozího bodu.
  6. Zničte mu / jí oblíbenou hračku. Hrací konzole v napuštěném dřezu nebo horské kolo darované potřebným vám udělá radost. Nezbytná je pak fotodokumentace na sociálních sítích.
  7. Víčko. Ani nevíte, jak působí pečlivě utěsněné víčko od marmelády. Pořádně jej utáhněte své partnerce a nechte ji v tom chvíli samotnou. Bude zuřit.
  8. Napište dopis rodičům osoby. Efekt je překvapivý v každém věku. Stačí slušně vyjmenovat všechny negativní vlastnosti a chování a rodinné konsilium už zařídí, že nedělní oběd nebude tomu nebo té moc chutnat.
  9. Tetování. Pokud umíte tetovat, ve spánku vytetujte dle svých nejbujnějších zvrácených představ opět třeba někomu, kdo vás podvedl motiv, který se neukazuje na koupáku.
  10. Darujte oblečení. Vemte jí / jemu ty nejlepší kousky a věnujte je na charitu nebo nejbližší partičce bezďáků.
  11. Objednejte mu / jí buzení telefonem na pět ráno. Jsou firmy, které tuto službu nabízejí online. (podruhé už asi vypne telefon)
  12. Popište mu / jí auto. (těžce, nicméně omyvatelnou barvou) Pokud jde o vzkaz, představivosti se meze nekladou. Záleží, co vám provedl / a. Možná si na autě umělecké dílko nechá.
  13. Fake inzerát. Ohrané, ale účinné.„Prodám 3 měsíce starou Oktávku za 100 000. Rodinné důvody. Spěchá.“ Pár dní bude mít hodně telefonátů.
  14. Nechte jeho / její telefonní číslo s nabídkou služeb na záchodcích v pochybném klubu.
  15. Zabalte všechno jeho / její věci do balicího papíru. Lze realizovat jen ve společné domácnosti. Ještě měsíce po akci bude slyšet manické trhání.
  16. Vykašlete se na pomstu, ve skutečnosti tím ubližujete i sami sobě. Přečtěte si radši další zábavné články na Koule.cz.

24 vět, které slýcháme denně: Dobrý den, kontrola jízdenek…

16 rad mužům, jak být lepší v posteli: Mluvte o tom, mazlete ji a plánujte