18 věcí, které byste neměly dělat krátce před 25. narozeninami

Redakce

Dámy, máte za chvíli na krku pětadvacítku? Pak byste rozhodně neměly dělat těchto následujících dvacet pět věcí.

  1. Mít nalajnovaných dopředu deset let života. Nepochybně není špatné mít své cíle a případně nějaké plány. Plánovat si ale několik let dopředu, co budete dělat a kde budete, je trochu nesmysl, nemyslíte? Nikdo z nás neví, kam až nás život zanese.
  2. Mít depky z toho, že nejste zadané. A proč vlastně? Žít chvíli bez chlapa nemusí být žádná pohroma, ale naopak úleva. Zatěžování se tím, že jste zatím nenašly partnera, je ve vašem věku úplný nesmysl.
  3. Válet se pořád jen doma u filmů. Snímky jsou rozhodně fajn a občas se podívat na nějaké novinky rozhodně není k zahození. Sezení u nich ale několik hodin denně není zrovna nejlepší nápad. Proteče vám mládí mezi prsty!
  4. Žít jen sociálními sítěmi. Facebooku se málokdo vyhne, ale trávit tam celé hodiny není rozhodně dobré. Raději jděte ven a žijte skutečný život.
  5. Myslet si, že vzhled je pro vás momentálně jedna z nejdůležitějších priorit. Vzhled je nepochybně pro ženy důležitější než pro muže. Každá se chce líbit, ale neměly byste to přehánět. V životě jsou vážně podstatnější věci.
  6. Kousat si nehty. Dívky ve vašem věku by tenhle pubertální zlozvyk měly mít už dávno za sebou.
  7. Vůbec necestovat. Mladý člověk potřebuje neustále objevovat nové věci a místa. Cestování je nedílnou součástí mládí!
  8. Pít alkohol každý víkend. Uvědomte si, že puberta je už dávno za vámi. Neustále pít není dobré pro vaše tělo ani mysl.
  9. Nikdy necvičit. V tomto věku byste neměly cvičit jen kvůli kilům navíc, ale proto, abyste byly jednoduše v kondici a cítily se dobře ve svém těle.
  10. Setrvávat v zaměstnání, které je vám proti srsti. Nedělejte něco, co vám není příjemné delší dobu. Zvlášť, když jste tak mladé a máte na výběr.
  11. Myslet si, že jste staré. To snad ani nepotřebuje komentář.
  12. Neplnit si sny. Člověk může být šťastný jedině, když si jde za svými cíli a nakonec si nějaké splní. Nebraňte si ve štěstí a dělejte to, co chcete. Váš věk je na to ideální.
  13. Neustále šetřit. Člověk, který šetří každou korunu, nemůže být nikdy úplně spokojený se svým životem. Není vyloučeno, že vaše kapsy nejsou zrovna nejplnější, ale myslete na to, že byste si někdy měly udělat radost.
  14. Vyčítat si pořád dokola svoje chyby. Všichni děláme chyby. Takže klid.
  15. Vůbec nečíst knihy. Kvalitní knihy člověka obohacují. Byla by škoda nevstřebávat v tak mladém věku nové informace či příběhy.
  16. Spát s klukem své kamarádky. Fuj!
  17. Snažit se neplakat. Pokud potřebujete, poplačte si. Děláme to všechny. No a?
  18. Přetvařovat se. Být sama sebou je pro spokojený život prostě nej.

Věci, o kterých slušné dívky nemluví (a měly by)

4 věci, které by měl o sobě každý pár vědět