Štítek Reklama
30. 8.2016

4 šťavnaté recepty, které si pohrály s alkoholem

  • Článek
Více článků jako tento
Motiv detailu novinky

Léto se blíží ke konci a my jsme se rozhodli, že vám toto úžasné období ještě trošku prodloužíme. Pojďme se podívat na úžasné recepty.

Borůvkové frapé s estragonem

Estragon jistě nepatří mezi první věci, které vás napadnou, když pomyslíte na nějaké osvěžení. Když ho však zkombinujete s bylinkami, vodkou, sirupem z agáve a borůvkami, vznikne něco naprosto fantastického.

Budete potřebovat: vodku, 3 lžíce sirupu z agáve, mražené borůvky, polévkovou lžíci estragonu. Jak na to: suroviny smíchejte dohromady a rozmixujte s ledem nebo se studenou vodou. Vzniklé pyré by mělo být jemné a husté. Na ozdobu předejte listy estragonu a borůvky.

Meloun nasáklý tequilou

Všichni jistě známe ty nejrůznější koktejly, které jsou vytvořené z melounu. Co však melounová margarita? Geniální spojení melounu, tequily, triple secu a mořské soli.

Budete potřebovat: Jeden malý meloun, červený nebo žlutý, nakrájený na trojúhelníky, jeden hrnek cukru, ¾ hrnku vody, ½ hrnku tequily, ¼ triple secu, dvě limetky a mořskou sůl. Jak na to: nakrájený meloun položíme na talíř. Cukr, vodu, tequillu a triple sec přivedeme k varu a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Necháme mírně vychladnout a poté do směsi přidáme nakrájené kousky melounu. A je hotovo. Servírujte s mořskou solí.

Rajčata, mořská sůl a vychlazená vodka

Budete potřebovat: rajčata, mořskou sůl, černý pepř, vodku. Jak na to: Rajčata nakrájíme na půlměsíčky, posypeme mořskou solí a drceným pepřem. Podáváme s panákem vychlazené vodky.

Červené víno s hruškou

Úžasný dezert, který si zamilujete. A víte, co je na něm přímo fantastické? To ,že je hrozně jednoduchý. Místo toho, abyste hrušku namočili do vody, ji ponořte do lahve červeného vína.

Budete potřebovat: jednu láhev suchého červeného vína, skořici, muškátový oříšek, cukr, citronovou šťávu, hřebíček (4ks) a hrušky (4ks). Jak na to: oloupeme hrušky, kterým ponecháme stopky. Spodní stranu seřízneme. V kastrůlku svaříme červené víno s cukrem, citronovou šťávou a koření. Když se cukr rozpustí, přidáme hrušky a vaříme 20 minut. Měkké hrušky vyjmeme a podáváme horké a přelité svařeným vínem.

3 skvělé koktejly - udělejte si je doma

TOP 9 omluv na poslání holce, kterou jste balili (haha) v sobotu ve 3.27 ráno trapnou SMSkou

  • fotografie fotografie fotografie fotografie

Mohlo by tě také zajímat

  • Článek
YouRadio

Začni poslouchat, co tě baví

iStyle
Štítek Reklama