5 lokalit v ČR, kde bylo spatřeno UFO: Je tam i vaše město?

Redakce

UFO navštívilo nejen velké zahraniční země, ale i naši malou Českou republiku. Ať už na tyto příšerky z jiné planety věříte, nebo ne, na 5 místech v naší zemi se objevily velmi podivné a záhadné objekty. Lidé je připisují ufounům. Ty musíte vidět!

  • Vranov nad Dyjí. Nejpravděpodobnější spatření UFO bylo ve Vranově nad Dyjí. V červenci roku 1987 dostala česká posádka vrtulníku rozkaz letět do místa kousek od rakouských hranic a zničit objekt, který se objevil na radaru. Členové vrtulníku byli zmateni, protože dostali přesné datové instrukce a nic nezahlédli. Po krátké době nad nimi proletěl neznámý objekt. Svědkové jej popsali jako doutníkový tvar bez křídel. Posádka se ho snažila zaměřit, ale nebylo to snadné. Tento létavec dokázal vždy obratně změnit směr, až nakonec úplně zmizel z dohledu. Všichni svědci, kteří byli ve vrtulníku, na tuto skutečnost přísahají. Něco na tom bude, nemyslíte?
  • Borová. V srpnu 1993 šel starší pán na procházku se svým psem mimo vesnici. Spatřil tam malý a plochý předmět, který se začal vznášet a podivně bzučet. Den poté přísahala řada lidí z okolí, že viděli moc divné, malé a svítící předměty různých tvarů. Od podivných doutníků bez křídel až po barevné geometrické tvary. Tento den ufologové zařadili do nejzajímavějších z celé historie pozorování UFO v ČR.
  • Praha. V květnu v roce 2009 natočil Petr Jedlička video se záhadnými objekty. Jednalo se o sestavenou rovnoměrnou sérii tří těles na nebi. Nejen panu Jedličkovi se tento jev podařil zpozorovat, ale i dalším obyvatelům v různých částech Prahy a okolí. Někteří nedůvěřivci tvrdí, že šlo o lampióny štěstí, ale jak by mohly být vypuštěné lampiony tak ukázkově srovnané na obloze? Armáda ČR přísahala, že s těmito jevy nemá nic společného a na radech se žádné objekty v tu chvíli neobjevily.
  • Cheb. V únoru 2009 obyvatelé Chebu viděli několik divných těles a poté to nahlásili. Na obloze se pohybovalo velkou rychlostí několik zářících objektů. Lidé nevěřili svým očím. Poté vyšlo na povrch mylné vysvětlení, které bylo hned poté vyvráceno. Údajně se mělo jednat o helikoptéry převážející zraněné. Řízení leteckého provozu v tu chvíli na radaru ale žádné vrtulníky nezaznamenalo.
  • Nové Hrady. Na přelomu druhého milénia vidělo několik návštěvníků v okolí Nových Hradů něco velmi podivného. Svítící kulatý objekt, který se chystal přistát na poli. Než přistál, údajně se začal asi metr nad zemí neustále otáčet dokola a pak zmizel. Ráno si tamní obyvatelé všimli kruhů v obilí. No není to děsivé?

Jsme v tom společně: Galerie 17 fotek, které vás donutí přemýšlet

9 + 1 problémů, které pochopí každý, komu se někdy strašně moc chtělo na WC