5 ošklivých holčiček, ze kterých vyrostly krásné celebrity

Redakce

Znáte příběh o ošklivém káčátku, ze kterého nakonec vyrostla krásná labuť? Nemusí to být jen pohádka pro děti a zamindrákované puberťáky. Našli jsme pro vás pět holčiček, které v dětství a pubertě svým vzhledem rozhodně nelámaly spolužákům srdce. Nevěřili by, jaké krasavice z nich nakonec vyrostou!

  • Tyra Banks. Jedna z nejslavnějších modelek, první Afroameričanka, která zdobila titulku Sports Illustrated a andílek Victoria´s Secret. To je slušná řádka úspěchů a přitom Tyra v pubertě musela obejít čtyři modelingové agentury, než našla tu, kde ji přijali. Tyra na sobě nesnášela vysoké čelo, ale pak se naučila udělat z něj přednost. Je živým důkazem toho, že vytrvalost se vyplatí.
  • Taylor Swift. V roli přítele americké country zpěvačky a skladatelky Taylor Swift se vystřídala pěkná řádka dívčích idolů, třeba herci Jake Gyllenhal a Taylor Lautner nebo muzikanti John Mayer a Harry Styles z kapely One Direction. Z Taylor se zkrátka vyloupla atraktivní kočka, kdo by to byl při pohledu na baculatou teenagerku čekal?
  • Drew Barrymore. Dětská hvězdička z filmu E. T. mimozemšťan byla roztomilou holčičkou, ale na éru puberty při prohlížení fotek asi nevzpomíná nejraději. Krom toho, že si jako zlatá mládež prošla řadou skandálů s drogami a alkoholem, nevypadala v pubertě nijak závratně. Ještě štěstí, že z obojího vyrostla.
  • Victoria Beckham. Ani Victoria Beckham na střední škole nevypadala jako lamačka mužských srdcí. O pár let a plastik později a jeden závratný úspěch v holčičí skupině Spice Girls se proměnila v ženu vamp a sbalila žádaného sexy fotbalistu Davida Beckhama, se kterým je dodnes a vychovávají spolu čtyři děti.
  • Jennifer Garner. U nás se tato herečka proslavila teprve nedávno rolí v komiksové adaptaci Daredevil, v USA je díky seriálu Alias hvězdou už déle. Na prknech, co znamenají svět, se začala pohybovat už v devíti letech jako baletka, na světovou slávu si ale musela jeětě chvilku počkat. Aspoň měla čas proměnit se z brýlatého káčátka v neodolatelnou krásku.

Filmoví Jokeři: Role, která zamávala s psychikou herců. A jednoho zabila!

5 hvězd, které hygieně moc nedávají

Témata:,