5 vychytávek pro ty, kdo si radši hrají, než uklízí

Redakce

Rozdíl mezi pořádkem a nepořádkem je vlastně v tom, že pořádek je jen organizovaný chaos. Vneste do organizace trochu hravosti a pořiďte si do domácnosti pár nových hraček.

  • Vytírací papuče.  Dalo by se z vaší podlahy jíst, nebo je to hodně špatný nápad? Jestli vaše podlaha nezáří čistotou, žádný stres. To chce klid a nohy v teple. Doslova. Pořiďte si zábavné papuče s motivem pandy, pejska nebo třeba berušky. A to je vše. Stačí je nosit a pohybovat se tam, kde běžně chodíte. Papuče mají zespod mopové třásně, takže vytřou za vás. Tip na vánoční dárek?
  • Maňáskové rukavice. Mytí nádobí, drhnutí koupelny, pucování kuchyně. Na světě není moc činností, které by byly nudnější. A navíc pořád dokola! Kdybyste tak mohli místo úklidu dělat zábavnější věci. Třeba si zahrát maňáskové divadlo. Moment! Řešení existuje! Gumové rukavice s nakreslenými obličeji vám umožní rozehrát mrazivé drama při čištění lednice i ohnivou romanci na zapatlaném sporáku. Must have pro všechny kreativní hospodyňky.
  • Bublifuk se štětinami. Jasně, chápeme, včera se vám prostě nechtělo. Vždyť kdo myje nádobí hned, jak dovaří, když večeře tak voní? A pak už jste neměli sílu po té porci. A ráno ve dřezu čeká pohroma v podobě zaschlého nádobí. Rejžák nebo drátěnka? Zapomeňte. Sáhněte po bublifuku a hezky si to užijte. Co na tom, že má na konci štětiny, mezi duhovými bublinami se i to drhnutí talířů zdá jako dětská hra.
  • Jediná opice, kterou chcete mít. Utírání prachu patří mezi ty nejnudnější domácí povinnosti. Zvednout, oprášit, otřít poličku, položit zpátky, pořád dokola. Vždyť tohle by klidně mohla dělat cvičená opice. Tak si jednu rovnou pořiďte. Utěrka na prach z mikrovlákna ve tvaru roztomilé opičky vám tuhle prudu sice neulehčí, ale minimálně zpříjemní. A to se taky počítá!
  • Dětská práce. Proč byste uklízeli vy, když to mohou dělat děti? Beztak se zdá, že jim energie nikdy nedojde, tak si uvařte kávu a nechte svoje batole, ať vytře podlahu za vás. Stačí, když ho navléknete do roztomilého body s mopovými třásněmi. Pak už jen doufejte, že sociálka má stejný smysl pro humor jako my.

Pokud váš kluk odmítá dělat v sexu těchto sedm věcí, pošlete ho někam

14 situací, kdy si vás váš (nebo i jiný) kluk představuje nahou