6 typů přátel, které by měl mít každý

Redakce

Život bez přátel by byl nuda. Nepotřebujete jich ale mít desítky, ne-li stovky. Stačí následujících šest a budete úplně v pohodě.

  1. Srandista
    Někdo jako Chandler nebo Barney Stinson, člověk, který vždycky rozesměje nejen vás, ale každou společnost, do které přijde.
  2. Věrný rek
    Loájální kámoš, který vás nechá přespat na gauči, když přitáhnete ve tři ráno opilí nebo když vás přítelkyně vyhodila z bytu. Pomáhá stěhovat, založí vás, můžete mu věřit. Prostě BFF.
  3. Superdrbna
    Kdo tvrdí, že ho nezajímají drby, ten pěkně kecá. Stěžejní je informace nepouštět dál, proto je fajn mít ve svém okolí informátora, který vám vždycky sdělí ty nejžhavější novinky. A tím to končí.
  4. Odvážlivec
    Člověk, který se nebojí riskovat a podnikat dobrodružství. Když se v pátek řekne, že by se mohlo vyrazit stopem po východní Evropě, nejpozději v sobotu dopoledne na vás bude zvonit s krosnou na zádech a nastartovaný – a navíc vás vždycky dokáže přesvědčit, abyste vyrazili s ním!
  5. Konkurent
    Přátele si drž blízko, nepřátele ještě blíž… V tomhle případě máme ale na mysli někoho, s kým můžete zdravě soutěžit, kdo vás bude nutit na sobě pracovat a posouvat se dál. Prostě třeba jako Paris a Rory.
  6. Životní kouč
    Váš nevlastní starší brácha, ségra, druhá maminka. Člověk, co na vás nenápadně dává pozor, připomíná vám věci, co máte vyřídit, a když se mu zdá, že to s tím pitím možná už trochu přeháníte, zakročí.

Máte starou duši? Prozradí to těchto 7 věcí

10 hlášek, které dokazují, že Chandler Bing je prostě nejlepší