6 věcí, co můžete dělat, když potkáte toho pravého v nepravý čas

Redakce

Když jde o lásku, potřebujete mít dvě věci, aby to klaplo - chemii a načasování. Ale načasování umí být pěkná dě*ka. Co může člověk dělat, když pozná lásku svého života v tu nejnevhodnější dobu?

  1. Spřátelit se s ní
    To se rozhodně snáz řekne, než udělá, ale je to asi nejlepší řešení. Budete mít dotyčného stále ve svém životě a jednou, až načasování nebude proti vám, se můžete znovu pobavit o tom, že by mezi vámi mohlo být něco víc. Nejhorší, co se může stát, je to, že jeden z vás ztratí zájem. To je ale tisíckrát lepší, než pustit se do vztahové katastrofy.
  2. Být k ní zcela upřímní
    Pokud vám na svém idolovi skutečně záleží, můžete mu říct všechno na rovinu – že je podle vás skvělý, úžasný, boží, ale prostě nezvládáte věnovat mu tolik času a pozornosti, kolik byste chtěli. Uvidíte, jaká bude reakce.
  3. Utnout veškerý kontakt
    Zní to hrozně, ale chráníte tím sebe i tu druhou osobu. Pokud už cítíte, že se zamilováváte, ale vztah vážně není možný, nebuďte sebevrah a utněte veškerou komunikaci. Chvíli vám bude zle, ale nakonec se to spraví a bude jasné, že to byl moudrý krok.
  4. Jít do toho navzdory okolnostem
    Protože vlastně proč ne? Je to jenom chození, nechcete se brát a mít děti, tedy alespoň ne teď. Myslete ale na to, že je to risk a může to skončit ošklivě.
  5. Nedělat vůbec nic
    Co se lásky a vztahů týče, většina z nás neumí jen tak sedět a nechat to plynout, ale v tomhle případě se to může vyplatit. Třeba se to vlivem osudu nakonec vyvine ve váš prospěch.
  6. Prozkoumat ostatní možnosti
    Víte, co se říká – v moři je spousta ryb. Ačkoliv se váš vysněný partner zdá naprosto dokonalý, možná, že to, že načasování vaší lásce nepřeje, je znamení, že to je jen iluze nebo to prostě není to pravé ořechové.

13 lidí, se kterými nemůžete chodit za nic na světě

Jak žít v páru šťastně a zamilovaně až do smrti? 7 zvyků lidí, kteří mají super vztahy