7 cestovatelských trendů, které budou v roce 2017 in

Redakce

Přemýšlíte, kam pojedete na dovolenou, a nemáte žádné nápady? Nebojte, máte Koule.cz! My jsme si pro vás připravili článek plný trendů, které budou letos letět. Jak si tedy dokonale užít dovolenou, co vyhledávat a co poznávat?

  1. Kyoto, Japonsko

Japonsko je město deseti tisíc svatyní a patří mezi ty nejpopulárnější destinace. Kyoto se letos dočká velkého návalu cestovního ruchu. Uvidíte zde tolik krás, že se vám nebude chtít odjet domů.

  1. Odpočinkové výlety

Nejen pláže, ale i zasněžené hory jsou krásným místem, kde si užít parádní dovolenou. Na internetu stoupla velká poptávka lyžařských středisek a právě proto vám přinášíme tento nápad, jak strávit dovolenou a dokonale si odpočinout.

  1. Dobrodružné cestování

Vypadá to, že rok 2017 bude rokem, kdy se z pohodlí přehoupneme do pořádného dobrodružství a konečně si užijeme zábavu a začneme pořádně žít. Vyberte si místa, kde o legraci a zážitky není nouze, a vy si odvezete vzpomínky na celý život. Dobrodružství patří mezi ty nejkrásnější zážitky, které nám život nabízí.

  1. Kamery

Dobrodružné cesty si žádají také kreativní způsob, jak si výlet zdokumentovat. V poslední době frčí GoPro kamerky, které jsou voděodolné a natáčí ve skvělé kvalitě. Jestli se tedy chystáte na dovolenou, tak si ji nezapomeňte někde půjčit.

  1. Kultura

Stále více turistů prahne po památkách a na dovolené čím dál, tím více cestují a objevují zdejší krásu. Když se tedy vydáte do zahraničí, kupte si knihu cestovatelského průvodce a navštivte nějaké památky a poznejte něco nového.

  1. Národní parky

Yosemite je na Pinterestu stále nejpopulárnějším národním parkem. Tento rok však hlásí změnu, protože letos prý pofrčí národní park Banff, který naleznete v Kanadě.

  1. Zelené destinace

Příroda je krásná a občas ukáže i nějaké zázraky, které jsou až neuvěřitelně kouzelné. Zájem o Austrálii a Francouzskou Polynésii klesá a nyní je čas podívat se na Island nebo do Skotska.

5 důvodů, proč navštívit thajský ostrov Koh Phi Phi Don

Nejlepší místa, kam vycestovat v lednu