6 letních trendů v manikúře, které musíte zkusit

Redakce

Léto pomalu přichází a je tedy na čase porozhlédnout se po nových trendech, které se budou letos nosit v oblasti úpravy nehtů. Jaké laky bychom si měli pořídit? Jaké techniky bychom se měli naučit? Čtěte!

  1. Grafické hrátky – Nehtová artistka Holly Falcone přišla s hravým trendem. Kombinuje základní barvy a různé tvary, které ve výsledku vypadají dokonale. 
  2. Nová francouzská manikúra – Manikérka celebrit pro Opi Alicia Torello udělala Kate Hudson skvělou manikúru. Kate s ní zazářila na Met Gala. Kombinace černé a tělové je dokonalá. My jsme z toho uneseni, co vy? 
  3. Zářící prsteníček – Pattie Yankee dala návrhářce Carly Cushine na prsteníček několik krystalů. Právě díky krystalům ozdobený prsteníček vynikne a vypadá nádherně. 
  4. Playgirl – Nehtová artistka Naomi Yasuda přišla s trendem plným králíčků. Jedná se o základní francouzskou manikúru, která je ozdobena obtisknutými playboy králíčky. 
  5. CAMO – Velvyslankyně pro Sally Hansen Global Color Madeline Poole předvedla své schopnosti. Ručně malované dokonalé nehty v army stylu budou hitem, zkuste to. 
  6. Smajlíci – Průhledné nehty plné veselých ksichtíků. Jedná se o nálepky, které vaše nehty rozveselí. 

Beauty novinka z Japonska: Silonky, které vám nalakují nohy

Čarovně krásné nehty: Manikúra s Harry Potterem vás uhrane