7 nejšílenějších designů nehtů: Je to ještě hezké?

Redakce

Možná jste si mysleli, že už vás nemůže nic překvapit! To jste ale ještě neviděli to, co vám teď ukážeme. Jaké jsou nejšílenější nehtové trendy?

  1. Chlupaté bambulky – Jan Arnold, ředitel a spoluzakladatel CND laku, přišel s novým návrhem nehtů pro podzim a zimu 2016. Jedná se o to, že si na své nehty nalepíte umělou kožešinku. Podívejte se do galerie, jak to vypadá.
  2. Coffin Nails – Kylie Jenner přišla s zajímavých trendem. Dlouhé, hubené a hranaté, přesně takový tvar tento styl reprezentuje. S těmito nehty toho moc neuděláte…
  3. Cookie styl – Jedná se vlastně o nehty ve tvaru sušenek – tedy i kulaté jako sušenky… Podívejte se na fotografii, jestli se vám nehty líbí, a představte si, jak by se vám s nimi pracovalo.
  4. Skelné nehty – Toto vypadá mnohem složitěji, než to ve skutečnosti je. Vše, co musíte udělat, je nastříhat malé kousky celofánu, namalovat nehty průhledným lakem a nalepit na to celofán, poté znovu přetřete průhledným lakem.
  5. Pom Pom nehty – Tohle je opravdu kuriozitka, ještě lepší než umělá kožešina. Nevíme, zda byste s těmito nehty něco zvládli. Maximálně pošimrat se? Podívejte se sami.
  6. Bubble nehty – Jedná se o akryl, který udělá kulatý tvar a na konci se vypiluje do špičky. Vypadá to jako hodně nepovedeně.
  7. Zrcadlové nehty – To je trend k pohledání, který je jako z budoucnosti. Zanechá chromový povrch, který je lesklý.

Čarovně krásné nehty: Manikúra s Harry Potterem vás uhrane

Co je teď in mít na nehtech? Sklo!