7 rad, co dělat, když „to“ tomu vašemu trvá moc dlouho

Redakce

Zatímco ostatní radí, jak výkon v posteli prodlužovat, my v Koule.cz jdeme proti proudu. Není totiž úplně ideální to dělat s králíčkem Duracellem. Výdrž v posteli je vysněným mýtem, ale realita může být únavná, bolestivá a nudná. Jak zařídit, aby byl muž hotov rychleji?

  1. Zahrajte to líp. Koukáte do stropu, nepřesvědčivě kníkáte a přemýšlíte, jestli to stihne do začátku vašeho oblíbeného seriálu? Zkuste prostě přidat na uměleckém dojmu a trochu atmosféru rozhicovat. Na hokeji se taky fandí a padají góly, tak proč by to nemělo zafungovat i při tomhle výkonu?
  2. Mažte. Nedostatečně doceňovaná rada v sexu účinná téměř na všechny problémy. Výzkumy ukazují, že ženám pomáhá k orgasmu, snižuje nechtěné tření a mužům neuškodí.
  3. Zapojte fantazii. Poproste ho o změnu pozice. Vybavte si, co na něj fungovalo minule a vybalte to na něj.
  4. Zapojte techniku. Ruce, nohy, prostě něco jiného než doposud. Pokročilé divoženky masírují poblíž prostaty nebo olizují kdeco.
  5. Poplácejte ho. Lehké proplesknutí na zadních partiích nebo i na obličeji maratón šťastně ukončí.
  6. Buďte jeho holčička. Pokud vám to nedělá problémy z feministického hlediska, buďte submisivní a řekněte mu to. A někdo to má rád sprostě. Někdo jen potichu do ouška.
  7. Řekněte mu to. Jestliže už je to pro vás víc agónie než cokoliv jiného, nezbývá než mu to říct. Vhodné je například: „Chci, aby ses na mě udělal.“ Když to nepřinese ovoce, je čas to pro tentokrát zabalit a dát si delší pauzu, aby se pán více těšil.

6 tipů, jak docílit toho, aby vám chlap neustále ležel u nohou

Jaké potraviny zvyšují sexuální apetit? Mrkněte!