7 znamení, jak poznat, že se mu líbíte

Redakce

Je to delikátní situace. Ten kluk se vám fakt líbí, ale nejste si jistá, jestli to platí i naopak. Nechcete ho vyděsit, ani si udělat trapas, ale zas by byla škoda nechat ho utéct. Jak poznat, že i on je v tom až po uši?

  1. Všímá si, jak vypadáte

Kluci obvykle nemají moc postřeh, když dojde na věci jako nový účes nebo boty. Pochválil vám nové šaty? Všiml si, že jste ostříhaná nebo složil kompliment vaší vůni? Dobré znamení!

  1. Směje se vašim vtipům

Sama víte, že tenhle fórek byl z toho slabšího soudku, ale on se směje. Buď to znamená, že má fakt pokroucený smysl pro humor, nebo se vám snaží udělat radost. A to by znamenalo, že mu na vás záleží.

  1. Vymýšlí záminky, aby vás viděl

Pokud je to kolega v práci, vždycky si najde důvod stavit se ve vaší kanceláři. Pokud je to spolužák, nápadně často potřebuje půjčit poznámky nebo učebnici. A pokud je to kamarád, vymýšlí společné akce, nosí vám CDčka nebo se jen tak staví, aby se zeptal na něco banálního. Jestli často hledá důvody, aby vás mohl vidět, je to taky jeden z náznaků, že k vám cítí něco víc.

  1. Kouká po vás

A nemyslíme tím běžné pohledy, když spolu zrovna mluvíte. Jde o ty chvilky, kdy jste třeba ve větší společnosti, a někdo řekne vtip. Jste první, koho potká očima, když se mu zasměje? Znamená to, že k vám má blízko. A když ho načapete, jak po vás kouká, a přemýšlí bůhví o čem, může být v myšlenkách třeba právě s vámi v posteli.

  1. Pomáhá vám

Když řeknete, že byste si dala kafe, je první, kdo vyskočí, aby vám ho uvařil? Podává vám kabát a vždycky si všimne, když něco potřebujete? Pokud není přehnaně servilní a nedělá to pro každého, můžete to brát jako další důkaz, že jste pro něj někdo speciální.

  1. Najednou je nervózní

Když se spolu ocitnete sami, záhadně znervózní. Nejspíš se na vás zoufale snaží udělat dobrý dojem, a zároveň ze sebe neudělat blbce. Koho by to neznervóznilo?

  1. Vyhledává vaši blízkost

V hospodě, na obědě, v kině s partou, kdykoliv to jde, sedá si vedle vás. Podvědomě vyhledává tělesný kontakt a chce vám být co nejblíž. Na jaké další znamení ještě čekáte?!

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)