8 nejdivnějších Guinessových rekordů: Nejstarší striptér i nejdelší líbačka, to chceš!

Redakce

V Guinessově knize je každý rok spousta rekordů, ale jen málo z nich je vážně divná. Po jejich přečtení si budete klepat na čelo. Koukněte se na ně.

  1. Johny Strange

Johny se zapsal do knihy rekordů pomocí nebezpečného kousku. Během jedné minuty dokázal rozřezat 8 jablek, které držel svými zuby, řetězovou pilou. Jeho rekord se mu podařil uskutečnit v Anglii roku 2013.

  1. Andrew Stanton

Andrew je prostě blázen. Sám si prostrčil kovovou cívku zároveň nosem i pusou. Cívka měří celých 11 stop. Stalo se to v lednu 2012 v Las Vegas. Na to není, co říct.

  1. Lee Redmond

Američanka Lee to s délkou nehtů vážně přehnala. V mládí plánovala mít dlouhé nehty. Podařilo se. Bylo jí líto je zkracovat a tak je nechala růst. Všechny její nehty dohromady měřily neuvěřitelných 28 stop. Nejdelším nehtem byl palec, měřil 3 stopy. Všichni její miláčci rostli po dobu 30 let. Neuvěřitelné! „Naneštěstí“ v roce 2009 měla autonehodu a všechny nehty praskly.

  1. Garry Turnen

Garry je velmi zvláštní muž. Dokáže natáhnout svou kůži do délky 6,25 palců. To, že se dá natáhnout tak daleko, způsobuje Ehlersův-Danlosův syndrom. Je to dědičné onemocnění pojivé tkáně. Garry ale říká, že natahování kůže moc nebolí.

  1. Ram Singh Chauhan

Indický muž Ram má nejdelší vousy na světě. V Římě roku 2010 mu byla naměřena délka 14 stop. Zajímalo by nás, čím to myje. Vystačí si s obyčejným šampónem?

  1. Charlotte Lee

Charlotte má opravdu zvláštní koníček. Sbírá dětské gumové kačenky. Doposud si nahromadila velkou sbírku. Představte si, že jich vlastní 5 631 a každá kačka je jiná. Ta holka je zlatý důl pro malé děti.

  1. Bernie Barker

Američan Bernie se zapsal do Guinessovy knihy velmi zvláštním rekordem. Při boji s rakovinou prostaty začal dělat striptýz, bylo mu přesně 60 let. Je to tedy nejstarší začínající striptér na světě. Bohužel o šest let později zemřel.

  1. Ekkachai a Laksana Tiranarat

Oba jsou z Thajska a oba jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Dokazuje to jejich rekordně dlouhý polibek. Vydrželi se spolu líbat 58 hodin, 35 minut a 58 sekund. Raději si nebudeme představovat, jak chodili na záchod a měli oteklé rty.

Česká Miss a Miss Universe Slovenské republiky se ukázaly v plavkách. Která je krásnější?

Video: Muž několik měsíců žádal svou přítelkyni o ruku, ale ona si toho nevšimla, jak to?