Máj = Lávky čas!!!


Noir a Jorgos se postarali o to, abyste je a jejich exkluzivní hosty mohli vidět a slyšet i naživo. I v květnu si pro nás klub Lávka připravil nezapomenutelný noci s předními Dj´s a nejen to!

vibeAž v pátek 1. května olíbáš všechny svoje drahý polovičky, vzpomeň si, že Jorgos s Noirem z tvý oblíbený Vibe show (čtvrtek 20 – 22h.) roztáčej desky na Lávce a rozjížděj mejdan Late Nite Vibe – Groovy Special!  Jako hosty si navíc přizvali mistra v oboru jménem Dj Swords a dorazí i Dj Kuba Soulcheck. Ten Je bývalým členem legendární skupiny Liquid Harmony a nepochybně patří k nejvýraznějším tvářím české housové hudební scény. Dlouhodobě spolupracuje taky se zpěvačkou Tonyou Graves z Monkey Business. Akce startuje ve 22 hodin a jede se až do rána!

 

 

14 dní na to, takže v pátek 15. května, se Dj Noir vrátí na místo činu a v zádech bude mít ješte 4 další Dj´s: Double J, Rawal, Lil Rowa a Kaz D (UK) a taky se můžeš těšit na pěknej slovní průjem v podání čtveřice: Vladimír 518, Hugo Toxxx, LA4 a Matt  Moerdock (Fr)

 

 

No a jestli už se třeseš nedočkavostí, akce Midnight Stars ti zkrátí čekání  už tenhle víkend, a to v sobotu 25. dubna. Půlnoční hvězdy budou tentokrát Roman Holý, Matěj Ruppert, Vladimír 518 a Ivanhoe.

 

Kontroluj další horký novinky na webovkách. Vidíme se na Lávce:)

Témata: