Máme nové Pussycat Dolls, říká stvořitel původních

matoush

My všichni, kteří jsme při zjištění, že se legendární dívčí skupina Pussycat Dolls rozpadla, plakali, můžeme osušit slzu. Producent Robin Antin, jenž před patnácti lety úspěšný dívčí projekt založil, ohlásil další pokračování.

Dívčí skupina Pussycat Dolls nekončí. Naopak, pokračuje. V novém balení. Prohlásil to producent Robin Antin v exkluzivním rozhovoru, který poskytl serveru známému excentrikovi Perez Hiltonovi. „Založil jsem Pussycat Dolls v roce 1995 s myšlenkou, že v každé ženě je kočička. Za těch patnáct let vzniklo mnoho úžasných formací. Začínali jsme s Carmen Electrou a Christinou Applegate, kolem kterých se vystřídala spousta úžasných a talentovaných dívek." řekl v rozhovoru. Na závěr si nechal zásadní informaci: „Je mi ctí vám oznámit vznik NOVÝCH Pussycat Dolls s Nicole Scherzinger jako hlavní zpěvačkou.“
A teď upřímně. Kdo si té změny křoví všimne?

Poslechněte si Pussycat Dolls

Bude z Adama Lamberta go-go tanečník?
Pokračujeme v popjízdě. Zpěvák Adam Lambert (

) z americké superstar byl vždy jiný. Vloni dostal Ameriku na větev, když se jako první otevřeně homosexuální soutěžící umístil na druhém místě, šokoval i divokými jízdami v newyorských klubech. A teď už se nekontroluje ani na podiu. Při svém australském koncertě Zoe Saldana na Oscarechse rozhodl obšťastnit publikum sexistickou – my koulaři jsme odvážní, a proto se nebojíme použít slovo úchylnou – taneční kreací, ve které hrála hlavní roli boule v Adamově rozkroku. Do domku s červenou lucerničkou by se to sice hodilo víc, ale nakonec…Proč ne?

Zoe Saldana módní tragédií Oscarů
A na závěr se ještě vrátíme k předávání

víc než tři sošky, máme malou satisfakci. Představitelka princezny Neytiri Zoe Saldana získala mimořádné ocenění od amerického tisku. Byla suverénně vyhodnocena jako nejpříšerněji oblečená herečka večera.
Vy byste tu cenu snad dali někomu jinému?  

Témata: