Co o vás prozradí tvar vašich nehtů?

Redakce

Dobře si prohlédněte své nehty. Jejich tvar dokáže napovědět ledacos o vaší osobnosti. Budete koukat!

  1. Podlouhlý tvar

Máte velký smysl pro humor. Umíte si udělat legraci z kohokoliv. Velmi málo se vám stává, že chodíte na veřejnosti bez úsměvu na tváři. Z tohoto důvodu jste velmi oblíbení ve společnosti. Ve skupině lidí máte často hlavní slovo. Snažíte se vycházet se všemi jedinci kolem sebe, i když vám zrovna nejsou sympatičtí. Máte ale také špatné vlastnosti. Jste líní, a i když oplýváte inteligencí, pravděpodobně z vás cílevědomí kariéristi nebudou. Pokud můžete, před prací raději dáte přednost zábavě.

  1. Obdélníkový tvar

Vždy jednáte upřímně. Ať už se nacházíte v jakékoli situaci, nikdy nic nezastíráte. Každému člověku řeknete naplno, co si o něm myslíte. Někdo si možná může myslet, že je to dobrá vlastnost, ale v nějakých situacích vám může spíše ublížit. Říkat, co si myslíte, v nevhodných chvílích, pro vás jednou nemusí dopadnout vůbec dobře.

  1. a 4. Kulatý a zakulacený tvar

Vy rozhodně patříte mezi perfekcionisty. Vše, čím se zabýváte, musíte zpracovat do největších detailů. Pracovitost máte v povaze. Pokud není vaše práce odvedena perfektně, nejste se sebou spokojení a někdy na sebe cítíte i vztek. Zaměstnavatelé s vámi jistě budou nebo jsou velmi spokojeni, ale svojí potřebou udělat vše dokonale občas škodíte sami sobě. Každopádně máte velkou šanci se v životě někam dopracovat nebo už se vám to možná podařilo.  

  1. Čtvercový tvar

Nesnášíte nespravedlnost. Pokud ji kolem sebe zpozorujete, vždy zakročíte. Nezáleží vám na tom, co by vás to mohlo stát. Rádi pomůžete jedinci v nouzi, na kterém je páchána nespravedlnost. Snažíte se svět kolem sebe udržovat v rovnováze. Nechybí vám odhodlání. Nebojíte se jít sami proti velkému davu. Máte však jednu vadu. Nedokážete dlouho relaxovat. Často jste vyčerpání, ale neodpočíváte. Pokud to přeženete, vaše tělo začne vysílat signály v podobně bolestí a celkové slabosti.

  1. a 7. Trojúhelníkový tvar

Kreativní nápady z vás samy doslova srší. Jste stvořeni pro kreativní činnosti. Nepochybně jich několik už provozujete. Snadno se uplatníte v kreativním průmyslu. Spousta lidí vám však nerozumí. Někteří vás dokonce mohou považovat za podivíny. Máte svůj vlastní umělecký svět, do kterého se velmi rádi uchylujete. A to nejen, když se cítíte smutní. Dokážete být vůči ostatním lidem také velmi empatičtí. Poznáte, když je něco trápí a máte pro ně pochopení. Z tohoto důvodu se vám někteří dokáží snadno svěřit se svými potížemi.

  1. Oválný tvar

Máte radost z toho, když někomu můžete pomáhat. Často dáváte přednost blahu blízkých před tím svým. Jste vyloženě rodinný typ. Plánujete mít spoustu dětí a zvířat, pokud už je ovšem nemáte. Rádi se o někoho staráte. Odepíráte si čas pro sebe tím, že podporuje druhé.

  1. Véčkový tvar

Máte na sebe vysoké nároky a jste velmi ambiciózní. Záměrně se vrháte do těžkých situací a berete na svá bedra obtížné úkoly. Vůbec vám to nevadí, naopak. Jste se sebou spokojeni, protože se dokážete téměř se vším poprat. Za svými cíli jdete ale přes mrtvoly. Neohlížíte se na ostatní. Zajímá vás hlavně své blaho.

Teenagerka si tři roky nestříhala nehty, tohle má teď na rukou

Chcete nosit podpatky bezbolestně? Tento trik vám pomůže