Co zažít o prázdninách? Zkuste tuto ledovou bombu!

Redakce

Eiffelovka? Nuda. Pyramidy? Vůbec. Čínská zeď? Moc daleko. Chtělo by to něco faktcool…

Většina z nás už někdy navštívila významná místa našeho hlavního města. Třeba takový Karlův most, Staroměstský orloj, Pražský hrad, Žižkovskou věž a podobně. Co když vám prozradíme, že centrum Prahy nabízí zážitek, o kterém jste slyšeli třeba jen z vyprávění a z kterého vás doslova zamrazí!

O co jde? No přece o ICE PUB Praha! To je bar, kde je vše kolem Vás z ledu! Skleničky, barový pult, stěny, zkrátka vše! Tedy až na barmany. Nehledě na venkovní počasí, v ICE PUBu se drží teplota na nelítostných -8°C. Nemusíte se však bát, že by vám snad zamrzl úsměv! U vstupu dostanete speciální termobundu i rukavice. Na baru vás pak navíc zahřeje jeden ze speciálních exotických drinků namíchaným otužilým barmanem!

Nechoďte po památkách, choďte po zážitcích! ICE PUB Praha nabízí neopakovatelný zážitek, na který jen tak nezapomenete. Otevřeno je každý den 12.00 – 21.00 a každou noc v čase 21.00 – 05.00. Můžete se tak zastavit opravdu takřka kdykoliv. Ať už chcete utéct před tropickým vedrem, odstartovat noc plnou zábavy, a nebo prostě zažít něco nevídaného – ICE PUB je to správné místo. Nevažte se, namražte se!