Čtyři novoroční fitness výzvy. Kterou si vyberete?

Redakce

Silvestr se pomalu ale jistě blíží a každý z nás už jistě přemýšlí nad tím, jaké si dá novoroční předsevzetí. Mysleli jsme, že vám dáme nějaké tipy na to, co byste mohli změnit, ale nakonec jsme se rozhodli, že vám raději napíšeme čtyři novoroční fitness výzvy, se kterými můžete začít hned prvního ledna a vypotit tak kocovinu z předchozího večera.

  1. HIIT. Vysoce intenzivní intervalový trénink je něco, co si zamilujete. Nejen, že spálíte spoustu kalorií, ale ještě k tomu všemu se zapotíte a skončíte s úžasným pocitem. Trénink vám zabere asi tak patnáct nebo třicet minut, které stojí opravdu za to. Vyberte si k tomu nějaké písničky, které máte rádi a pořádně vás nabudí, nebo si prostě pusťte na Youtube video a cvičte podle něj.
  2. Běh. Ještě jste nezačali běhat? Tak na Nový rok koukejte začít, protože si to doslova zamilujete. Uvolníte se, přestanete myslet na blbosti, zapotíte se a ještě zhubnete nějaké to kilo. Stáhněte si nějaké písničky, aplikaci na běhání, která vám bude počítat kilometry, a vyběhněte.
  3. Dřepy. Patříte mezi jedince, kterým se nechce ven? Tak i pro vás máme jednu výzvu, kterou si oblíbíte, protože je hezky doma v teplíčku. Stačí dřepovat! Budete mít krásný zadek, posílíte tělo a nebude vás to stát moc námahy, jenom možná nebudete moct chodit. Začněte na padesáti dřepech a každý den zvyšujte o pět a každý čtvrtý den odpočívejte.
  4. Jóga. Jóga je nádherné cvičení, během kterého si krásně odpočinete, ale zároveň se i zapotíte. Pokud vás trápí problém v práci, tak zde určitě vypnete a budete si užívat pohodu a klid. Doporučujeme vyzkoušet hot jógu, power jógu nebo klidně i jiný druh a střídat to. Stačí, když budete chodit třeba dvakrát až třikrát týdně a změníte jídelníček. Cvičit můžete doma podle videí na internetu nebo si zajděte na nějakou lekci.

Nazí sportovci: Mrkněte se na ta těla!

9 nejvíc sexy gymnastických dresů v celé olympijské historii: Ty musíte vidět!