David Guetta jede do Prahy, večírek roku začíná

Lubos-Prochazka

V sobotu 25. září budou mít svátek všichni, které baví tancovat. Do Tesla areny totiž přijede jeden z nejúspěšnějších DJs a producentů současnosti, Francouz David Guetta. Jak asi bude znít When Love Takes Over "naživo"?

David Guetta si taneční část České republiky podmanil songy jako One Love (s Estelle), Gettin´Over You (s Chrisem Willisem a Fergie), Sexy Bitch s Akonem nebo nebo When Love Takes Over s fantastickou Kelly Rowland. V současné době boduje hlavně s hitovkou Club Can´t Handle Me, což je skladba, která pochází z poslední desky rappera Flo-Ridy. Singl je dnes na druhém místě mezi nejhranějšími evropskými tracky a skladbu můžete slyšet i ve filmu Let´s Dance 3D, který měl u nás premiéru 2. září.

Pokud  ještě nemáte lístky a nechcete si nechat večírek s Davidem upláchnout, běžte si je koupit. Na plochu už je vyprodáno, seženete už jenom vstupy na tribunu za 1250 Kč a za 830 Kč do horní galerie.

Poslechněte si One Love s Estelle

Kariéra pařížského rodáka Guetta odstartovala v tamním klubu Broad, kde se stal v sedmnácti letech rezidentním dýdžejem. V roce 2005 se jeho singl The World Is Mine vyšplhal na vrcholky evropských hitparád. Objevil se také jako tvář kosmetické firmy L’Oréal. V tom samém roce vystupoval na španělském open-air festivalu Creamfields po boku The Chemical Brothers nebo Carla Coxe. Zahrál si také na Creamfields v Anglii. V červnu 2007 se stal prvním dýdžejem, který si zahrál živý set na palubě letadla na lince z Paříže na Ibizu.
Od vydání svého prvního singlu Up 1 Way v roce 1992 prodal David Guetta více než dva a půl milionu alb a 3,5 milionu singlů. Poslední desku One Love natočil loni, novinka je v plánu na jaro příštího roku.

When Love Takes Over a David s Kelly

http://www.youtube.com/watch?v=YrzS2KNs8No

David Guetta
Kdy:
25. září 2010
Kde: Tesla Arena, Praha 7
Čas: 20:00
Vstup: 1250 Kč na tribunu, 830 Kč horní galerie

Témata:, ,